reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
to zobacz jaka różnica u mnie:-):-):-) będę się uczyć od nowa wszystkiego:-):-)

uda się uda, napewno :-)

Jarzębinko witaj kochana:-):-) jak samopoczucie, ja to ostatnio tyły tu miałam:zawstydzona/y: jak dzidzia?,kiedy będzie wiadomo kogo pod serduszkiem nosisz?:-):-)

co do samopoczucia to czekam na poprawę........ oby mdłości się skończyły .... a kogo noszę pod serduszkiem to podejrzewam,że może będzie szansa na kwietniowej wizycie, bo teraz 23 marca chyba jeszcze za wcześnie :tak::-D:tak:

echh te mdłości niech szybko mijają, to kwiecień tuż tuż:-) trzymam kciuki za dziewuszkę, ale najważniejsze by było zdrowe:tak:

BETI

E tam musisz sie uczyc.....to jest instynkt ktorego nigdy sie nie traci ;))))
a poza tym masz pomoc w postaci córek....a to bezcenne...zawsze Ci wyjdą na spacer, albo sie pobawią z dzieckiem a ty w tym czasie mozesz odpocząc albo zrobic coś w domku...jak Maciej byl maly to pamietam okrs kiedy obiad gotowalam z nim na rekach w dodatku na raty..z przerwą na karmienie i przewijanie...wiec obiad ktory mozna zrobic w godzinke robilam pół dnia....ale co tam... :)

fakt:-) między moimi jest 1,5 roku różnicy:-) więc ja tak miałam razy dwa:-):-) jak jedna była chwila ciszy to druga się darła, a jak się później darły to już oby dwie:-):-):-)
dam radę:-) laski pomogą to prawda:-):-)

Paula super piesio :tak: a nasz był z nami 10 lat, jak członek rodziny :-( życie czasem nie oszczędza ..

Beti a nie wiem dlaczego tylko 3, kiedyś miałam więcej ale pokasowałam, może za jakiś czas wstawie jakieś jak będę miała ładne. A poza tym zepsuł nam się aparat i nie mam aktualnych bardzo. Właśnie mamy zamiar kupić Sony alfa 300 chyba. Beti Ty się znasz na aparatach...i drugi obiektyw taki duży :sorry2: mam nadzieję że będzie robił ładne zdjęcia, ale pewnie trzeba będzie się nauczyć w ogóle robić nim zdjęcia, bo to nie tak jak zwykłą cyfrówką :-):-)

reklama
Beti to jak jazda na rowerze....tego sie niezapomina ;-):-):-) i Czarodziejka ma racje będzie miała dużą pomoc od córek :tak::tak::tak:

Jarzębionko podobno w drugiej ciąży można szybciej zobaczyć ale jakby co to kwieciń już tuż tuż :tak: trzymam kciuki za córeczkę :-)

Do góry