reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Niee to chyba nie o to chodziło. Tam był taki kalkulator, w którym wpisywało się swoją datę urodzenia i rok w którym staramy się o bobasa. I miesiąc poczęcia mówił, jaka będzie płeć. Na pewno była to stronka po angielsku i pamiętam, że z pierwszym synem mi się sprawdziło ;p chiński zresztą też z synem mi się sprawdził :)

Może o ten Ci chodzi Link do: Pregnancy Calculator, Astrology Fertility Days Prediction, Lunar Conception Calendar | Astro-Seek.com ?

Z tym, że mi się zgadza tylko z synem z 2011 roku xD
Z córką z 2015 i synem z 2023 już nie :D

reklama
Może o ten Ci chodzi Link do: Pregnancy Calculator, Astrology Fertility Days Prediction, Lunar Conception Calendar | Astro-Seek.com ?

Tak to to! Dziękuję :) mi się wydaje, że najwięceksze znaczenie ma „wizualizowanie sobie” która płeć nam wyjdzie :D nie wydaje mi się że więcej coś możemy zrobić xd najwyżej będę mamą dwóch chłopców i będą jeździć z tatą na wycieczki rowerowe a ja będę leżeć i się opalać xD

Pamiętam już ten kalendarz, to pewnie o ten chodziło :D W 2020 wychodziło mi, że miałam dzień najbardziej płodny 21 stycznia i z tego miała być dziewczynka a owulację miałam 28 stycznia i mam syna. Teraz wychodzi mi ten „płodny dzień” 8 października, a owulację miałam 9-11 października, więc trochę bliżej, ale przepowiadało chłopca a będzie córka :D To może on przepowiada na opak 😂 Na mnie chyba „zadziałał” tylko kalendarz chiński z tych wszystkich kalendarzy 😂

Tak to to! Dziękuję :) mi się wydaje, że najwięceksze znaczenie ma „wizualizowanie sobie” która płeć nam wyjdzie :D nie wydaje mi się że więcej coś możemy zrobić xd najwyżej będę mamą dwóch chłopców i będą jeździć z tatą na wycieczki rowerowe a ja będę leżeć i się opalać xD
Kwestia wiary 😁 niezależnie kto w co wierzy. 👌😄

Witaj :) my się wahamy czy zacząć w tym cyklu czy w kolejnym, nie czekamy już dłużej :D macie wymarzoną płeć? :) u nas też starania o drugie bobo
My dopiero od czerwca możemy najwcześniej, bo mamy to tak poukładane z zakończeniem mojej szkoły ( robię drugi zawód) 🙂 no ja oczywiście, ze mam wymarzona płeć, od zawsze marzyłam mieć dwie córeczki - jedna już mam ( 3 latka skończyła w marcu) i teraz marzy mi się druga córka 😊 mojemu narzeczonemu to obojętne 😉 a jak u Was? Ile pierwsze dziecko ma lat i jaka płeć byście chcieli? 🙂

reklama
My dopiero od czerwca możemy najwcześniej, bo mamy to tak poukładane z zakończeniem mojej szkoły ( robię drugi zawód) 🙂 no ja oczywiście, ze mam wymarzona płeć, od zawsze marzyłam mieć dwie córeczki - jedna już mam ( 3 latka skończyła w marcu) i teraz marzy mi się druga córka 😊 mojemu narzeczonemu to obojętne 😉 a jak u Was? Ile pierwsze dziecko ma lat i jaka płeć byście chcieli? 🙂
Mamy synka- będzie miał 3 latka w lipcu, więc widzę celujemy w podobna różnice wieku :). Więc chcielibyśmy może trochę bardziej dziewczynkę. To może podzielisz się jak się robi dziewczynkę xd

Do góry