reklama
Trzymam kciuki. Płeć jest Ci już obojętna czy robisz coś w kierunku dziewczynki?W tym miesiącu starania były w 13, 14 dc, owu była prawdopodobnie w 15 dniu I jeszcze poprawiliśmy 16 dnia o 4 nad ranem.
Póki co mam 26 dzień i robiłam wczoraj test wyszedł negatywny, ale nie tracę nadziei
Nie tracę nadziei.. mierze dalej tą temperaturę I miałam ten skok po owulacji i utrzymuje się do dziś. Kupię sobie termometr owulacyjny jeśli się nie uda. Jak mi jutro spadnie temp to będę wiedziała że nic z tego i przyjdzie @ ale mam też dziwne bóle od dobrego tygodnia, bóle brzucha jak na okres i pobolewania jajników.Ja co jakiś czas, jak tam starania?
Hmm, myślę że nie ma co się nastawiać. Dwa poprzednie cykle były starania przed owulacją I nic nie wyszło. Cały czas brałam magnez i wapń, ale diety nie zmieniałam jakoś szczególnie. Ważne zdrowie dziecka a nie płeć, raczej wyluzowałam z tymi dziewczynskimi zapędami.Trzymam kciuki. Płeć jest Ci już obojętna czy robisz coś w kierunku dziewczynki?
Sajfik
Fanka BB :)
Ja czasem zaglądamHalo czy ktoś tu jeszcze zagląda?
bleucoco
Chyba z Tobą pisałam odnośnie płci i metody przed/w owu? Dziś potwierdzona płeć, córka Obalam chyba teorię co do seksu przed owu Syna mam z seksu 2 dni przed bólem owu i w ból owu, teraz córka ten sam systemHalo czy ktoś tu jeszcze zagląda?
Jedyne różnice: z synem brałam tylko kwas foliowy, z córką teraz Pregna Start i MagneB6, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Diety żadnej nie stosowałam.
Córka! Nie wierzę!!
Edit: Zapomniałam, że w obydwu przypadkach sprawdził się chiński kalendarz planowania płci
Ostatnia edycja:
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
TakHalo czy ktoś tu jeszcze zagląda?
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Gratuluję dziewczynki wymarzonej ja zaczynam starania za miesiąc czekam do marca, bo właśnie sugeruje się też kalendarzem chińskim. Z synusiem mi się sprawdził. Ale nie wiem do końca jak to jest. Ja kończę 28 lat w maju, równo w połowie, bo 15. Więc w marcu mam 27 jeszcze i mam się sugerować kalendarzem, że marzec, czyli 27 tak ?Chyba z Tobą pisałam odnośnie płci i metody przed/w owu? Dziś potwierdzona płeć, córka Obalam chyba teorię co do seksu przed owu Syna mam z seksu 2 dni przed bólem owu i w ból owu, teraz córka ten sam system
Jedyne różnice: z synem brałam tylko kwas foliowy, z córką teraz Pregna Start i MagneB6, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Diety żadnej nie stosowałam.
Córka! Nie wierzę!!
Edit: Zapomniałam, że w obydwu przypadkach sprawdził się chiński kalendarz planowania płci
Zobacz załącznik 1607592Zobacz załącznik 1607593
reklama
bleucoco
To zależy od kalendarza, jeśli taka tabelka zwykła, to zawsze do skończonych lat dodajesz 1 rok, bo wg kalendarza chińskiego jesteśmy rok starsi. Liczy się skończone lata a nie rocznikowe Najłatwiej chyba skorzystać z kalkulatora online, tutaj na baby boom jest dobry bo uwzględnia +1 rok do wieku, sporo w sieci nie uwzględnia i wychodzą inne wynikiGratuluję dziewczynki wymarzonej ja zaczynam starania za miesiąc czekam do marca, bo właśnie sugeruje się też kalendarzem chińskim. Z synusiem mi się sprawdził. Ale nie wiem do końca jak to jest. Ja kończę 28 lat w maju, równo w połowie, bo 15. Więc w marcu mam 27 jeszcze i mam się sugerować kalendarzem, że marzec, czyli 27 tak ?
Podziel się: