dziekuje Powiem szczerze, ze zagmatwany ten cykl mialam. Ale wyglada na to, ze 16 dpo.Gratulacje ile dni dpo zrobiłaś test?
reklama
GratulacjeDziewczyny udalo sie !
Najważniejsze ze się udało czyli termin na grudzień jeszcze? Ja listopaddziekuje Powiem szczerze, ze zagmatwany ten cykl mialam. Ale wyglada na to, ze 16 dpo.
no wychodzi mi 20 grudniaNajważniejsze ze się udało czyli termin na grudzień jeszcze? Ja listopad
GratulacjeDziewczyny udalo sie !
Domi33 a Ty jak sie czujesz??Widzialas jakas roznice w samopoczuciu od poczatku ciazy w stosunku do chlopcow??Gratulacje
Ja w miarę ok, ale z chłopcami czułam się zdecydowanie lepiej. W tej ciąży od 4tc do 20tc wymioty, kilka- kilkanaście razy dziennie, okropne mdłości, ból piersi od samego początku do teraz, otoczka piersi i środek pępka zrobiły mi się brązowe, z chłopcami tego nie miałam obecnie 27tc, we wtorek mam wizytę i już nie mogę się doczekać. W sumie to uświadomiłam sobie, że została mi tylko jedna wizyta w odstępie 4 tyg, a następne będą już co 2 tyg za tydzień zaczynam 3 trymestrDomi33 a Ty jak sie czujesz??Widzialas jakas roznice w samopoczuciu od poczatku ciazy w stosunku do chlopcow??
A Ty jak się czujesz? Masz jakieś przeczucia?
Widzę po wcześniejszych postach że też starałaś się o córkę? Czy oprócz diety i suplementów dodałaś jeszcze coś? Odstęp od owulacji, ilość stosunków czy abstynencje?no wychodzi mi 20 grudnia
reklama
No ja przy drugim synku mialam mdłości przez 1 trymestr. W obu poprzednich ciążach wiedziałam co jest grane wlasnie po piersiach. Rosly, były tkliwe, sutki jak smoczki haha. A teraz pobolewa mnie dol brzucha, czuje się ogólnie slabo a piersi nic a nic nie dają o sobie znaćJa w miarę ok, ale z chłopcami czułam się zdecydowanie lepiej. W tej ciąży od 4tc do 20tc wymioty, kilka- kilkanaście razy dziennie, okropne mdłości, ból piersi od samego początku do teraz, otoczka piersi i środek pępka zrobiły mi się brązowe, z chłopcami tego nie miałam obecnie 27tc, we wtorek mam wizytę i już nie mogę się doczekać. W sumie to uświadomiłam sobie, że została mi tylko jedna wizyta w odstępie 4 tyg, a następne będą już co 2 tyg za tydzień zaczynam 3 trymestr
A Ty jak się czujesz? Masz jakieś przeczucia?
Podziel się: