No wiesz zawsze jest opcja bliźniaki chlopiec i dziewczynka
Aż tyle szczęścia mi się chyba nie trafi, ale chciałabym bardzo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wiesz zawsze jest opcja bliźniaki chlopiec i dziewczynka
to juz jutro na bank bedziesz wiedziecDziewczyny no kurka czekam i czekam na te wyniki wczoraj byłam na prenatalnych wszystko super dzidzia zdrowa, widziałam raczki, nóżki, oczka dzidzia bardzo spokojna trzymała rączkę nad główka i nub płaaaaaski ale póki nie przyjdą wyniki żyje w niepewności
Super, nie mogło byc inaczej ❤Dziewczyny no kurka czekam i czekam na te wyniki wczoraj byłam na prenatalnych wszystko super dzidzia zdrowa, widziałam raczki, nóżki, oczka dzidzia bardzo spokojna trzymała rączkę nad główka i nub płaaaaaski ale póki nie przyjdą wyniki żyje w niepewności
Dziewczyny no kurka czekam i czekam na te wyniki wczoraj byłam na prenatalnych wszystko super dzidzia zdrowa, widziałam raczki, nóżki, oczka dzidzia bardzo spokojna trzymała rączkę nad główka i nub płaaaaaski ale póki nie przyjdą wyniki żyje w niepewności
Który to już tydzień?Magic_87, jeeejku, jak się ciesze:-))) to dobrze wróży, bo zazwyczaj już widać, czy siusiak jest. A Ty wykonywałas ten test by się dowiedzieć plec? Czy w innym celu? Pytam, bo chyba pierwszy raz slysze o tym teście...