reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Margaritta..owszem... Teskniaczki:-D:sorry2:
Anufifi.. juz widze jakiego masz banana na buzce:-):-D:-D bo ja nie wiele mniejszego :sorry2: Kurcze Kochana moze i wreszcie my ruszymy do przodu.. bo jak na razie to z nas weteranki :-D Czas by nas zmieniono!!! no i zakupki na nas czekaja :sorry2::sorry2: Trzymam strasznie kciuki juz od dzis za ten Twoj cykl..
baby3.gif

właśnie wróciliśmy od babci z imienin....objadłam się jak nie wiem :zawstydzona/y:

Anufifi SUPER!!!!!!!!!! wiedziałam że niedługo dostaniesz @ :tak::-) to bardzo dobry znak :tak: a dzień 8 marca jest szczęśliwy :tak::tak::tak::-):-):-)

Kiki cieszę się że i u Ciebie miło weekend minął :tak:

Pyszczek już mnie korciło i wyliczyłam termin na 20 listopada więc jak się potwierdzi to spotkamy sie na Listopadówkach :tak::-)

Sylwia u nas też przez noc nasypało 10cm sniegu :szok: ale teraz pada śnieg z deszczem i sie wszystko rozpuszcza :baffled:

Anufifi juhuuuuuuuuuu!!! :-D:-) Super że @ przyszła! Wiedziałam że będzie dobrze :-):tak: kochana teraz już rozumiem , przykro mi że Twoja mama choruje..:-(

Sylwuś masz rację :-D Mężusia trzeba w weekendy pielęgnować, a tego następnego Dnia Kobiet już w Trójeczkę nie mogę się doczekać :-)

Paula super :-)

Dziewczynki jutro rano będę to napiszę więcej, teraz już zmykam bo tylko na chilkę wpadłam ;-)

Buzialki! I jakie mile wiadomości od Anufifi - jeszcze raz :-) Kochana 8 marca to dla Ciebie dobry znak :) Ten cykl jest TWÓJJJJJJJJ :-D:-D:-D

Witajcie, ja tylko na chwile.
Niedawno wrocilam z pracy.
@ nadal nie ma, ale w brzuchu juz mnie rwwie. Dzis w nocy lub jutro rano pewnie nadejdzie. Moze tak ma byc, abym mogla dluzej popracowac na nowym stanowisku? Tyle, ze ja chcialam w wakacjie byc na L4.
Dobrej nocki. Jutro odwzwe sie. Papa

reklama
ROYANNA, przybij 5 :-), bo chyba i umnie coś nie chce, żebym pokierowniczyła :-D 7 miesięcy temy róciłam do pracy po Milence i może jeszcze trzeba troszkę porabotać. Ja na pracę nie narzekam, nie mam jakiś mega stresiorów i sympatyczne współpracownice, jest ok

A u mnie @ jeszcze nie ma, ten cykl się jak nigdy wydłużył :baffled::confused: dół brzucha pobolewa falami od kilku dni... Już się nie nakręcam, czekam na nadejście tego potwora :baffled:

PAULA.... to już można nieoficjalnie gratulować fasolonki :-)

Do góry