reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ptasiorku skarbie, wierzę, ze za drugim razem przy drugiej ciąży zaciążysz szybciej. Główka do góry, nosek przetrzyj i walcz Słonko. Bo warto !!!!

Anufifi dołek zakopany ?

Royana kusi kusi, rób ten teściorek :tak:

Gosia, Ptasiorek ma rację. Śmierć jednego człowieka jest oznaką nowego życia. Moja babcia zmarła w listopadzie :-( a ja zaciążyłam w grudniu. Bardzo Ci współczuje
[*] zapalam wirtualną świeczkę dla Twojego dziadziusia

a ja siedzę w domu i oglądam z M filmy :-) i zajadam się truskawkami w śmietanie

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki, bez wyjątku ;-)

reklama
ANUFIFI i ROYANA już mi ciut lepiej. Pociesza mnie mąż. Powiedział, że pójdzie ze mną do tego gina, co specjalizuje się w problemach par z płodnością i ciążami (PYSZCZEK do niego chodzi) I że mam nie smucić się, że z Milenką daliśmy radę i tym razem też damy....
Ciężko jest. Jakoś powoli oswajam się z myślą o porażce :-(nie jest lekko, ale trzeba podnieść się i iść dalej obraną drogą...

Mój mężulek się kąpie to weszłam jeszcze na chwilke....

Gosia przykro mi z powodu dziadka :-( Trzymaj sie jakoś Kochana i postaraj się nie denerwować za bardzo a kłucie w dole brzucha....poprostu musisz dużo odpoczywać i uważać na siebie :tak:

Ptasiorek póki nie dostałaś @ to jeszcze nic pewnego...moja koleżanka 2 razy robiła test przed @ i wyszedł negatywny a potem okazało sie że jest w ciąży i 3 test wyszedł pozytywny. Głowa do góry, napewno jesli nie tym razem to natępnym się uda, nie trzeba tracić nadziei :tak:

Royanna te oznaki @ są najgorsze i strach przed nią ale póki się nie pokazała trzeba mieć nadzieje :tak:

Anufifi jeśli Cie tak bardzo boli ten jajnik to ja bym poszła jeszcze raz do lekarza:confused:

a ja siedzę w domu i oglądam z M filmy :-) i zajadam się truskawkami w śmietanie
Bershka fajny wieczorek :-):-):-)

Zmykam do łóżka....

Życzę Wam moje drogie spokojnej nocki!! Papa

Ostatnia edycja:
o 21.10 dziadek zmarl:-(nie udalo sie go uratowac...jako ze bylam z nim bardzo zrzyta bardzo przezywam ta cala sytuacje...a brzuszek caly czas boli:-(

Gie-oska moje najszczersze wyrazy współczucia...tak swoją drogą ja za kazdym razem gdy odchodzili mi "dziadkowie" bardzo przezywalam....a najbardziej smierc jednej babci...byla jak moja druga mama:( wiec wiem o czym piszesz..i jaki ból temu towarzyszy..ale tak juz jest skontruowany nasz swiat ze jedni odchodzą aby inni mogli sie rodzic a harmonia musi byc zachowana....mimo tego i tak cięzko zaakceptowac gdy ktos bliski odchodzi.......... Sciskam Cię i Tulam
Ptasiorku a Ty sie Kochana nie poddawaj!!!! O marzenia czasem trzeba walczyc..czasem mimo niepowodzen i przeciwnosci..pamietaj jednak ze w momencie kiedy sie uda bedziesz najszczesliwsza na swiecie wiec nie mozna ci rezygnowac!!!!
..A ja niedawno wstalam...dzis całą rodzinką nieźle pospalismy :)
Buziaki na ten dzien laseczki

Witam was kobitki, na początku składam Wam zyczenia z okazji naszego święta :
images

Gie-oska bardzo współczuje z powodu dziadka ....nie ma słów które ukoją ból jedynie czas pomoże zagoić rany ...ale pamietaj
Ci których kochamy nigdy nie odchodzą ...zawsze żyć będą w naszych sercach

Ptasiorek to byl drugi cykl ...nawet bez monitoringu więc uważam , że nie ma powodu do paniki , a jedynie do kolejnego cyklu z monitoringiem i trzymam kciuki żeby kolejny był owocny ...może razem będziemy się cieszyć z II kreseczek .....

Dziewczyny ja nadal nie mam @ , na dodatek tak mnie boli biodro chyba od dźwigania mamy wczoraj ze nie mogę chodzić , zdołowana jestem strasznie...dlatego wszystkich Was nie wypisuje bo nie mam głowy i mogłabym którąś pominać , a tego bym nie chciała ....

Buziaki dla Was kochane na ten dzien

Witajcie kobietki :-):-):-)

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!!!

Wyślij piękną różę na Dzień Kobiet

Dziewczynki nie wytrzymałam dzisiaj i zrobiłam teścik :tak: i są 2 kreseczki :-D co prawda ta druga bardzo blada ale widać że jest :-D:-D:-):-)

Z gratulacjami zaczekajcie do potwierdzonego testu, zrobie go we wtorek/ środe. :tak: narazie nie chce zapeszać, ale mam wielką nadzieje że to prawda! :-)
Aż boje się cieszyć ale opadł ze mnie cały stres :happy:

Gosia tak bardzo mi przykro :-( ja sie tu ciesze a Ty masz taki smutny dzień, tulam Cię stawiam wirtualną świeczke dla Twojego dziadziusia
[*]
[*]
[*]

Anufifi martwie się o Ciebie :-(

A my dzisiaj jedziemy na zaległe imieniny mojej babci, imieniny były w styczniu ale babcia się źle czuła i dlatego dopiero teraz robi obiad :tak:

reklama
█████____████ 8 MARCA!!!:)
___████__████_███ DZIEŃ
__███____████__███ KOBIET!:):):)
__███_███___██__██
__███__███████___███
___███_████████_████
███_██_███████__████
_███_____████__████
__██████_____█████
___███████__█████
______████ _██