reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosia bierz duphaston tak jak Ci lekarka zapisała i już. Skoro mówiła że w środku nic nawet nie widać, to pewnie to nic niepokojącego ;-)
A jak tam nasze wątek Listopadówek? przeniesiony w końcu? Paula do nas pewnie dołączy :-) Fajnie

reklama
ach Pyszczku dziękuje za tak miłe pozdrowienia :-)

co do truskawek...........;-)moja mama na działce właśnie takie hoduje co roku, pychotka ale do lata daleko a ja już nie mogłam się powstrzymać :sorry2:

Pyszczku co do smaków..no cóż, u mnie jest tak, ze słodycze na maxa w każdej ilości ale mięcho i wędliny też jem a niby to na chłopaka ;-) więc nie wiem. Jem po prostu to na co mam ochotę z przewagą na słodycze. Z napoi to zdecydowanie cola :zawstydzona/y: i sok pomarańczowy. Kawa mnie odrzuca totalnie.

witam dziewczyny wszystkie was jak jestescie przed poludniem w poniedzialek.

anufifi beti gdzie jestescie?

pyszczek ja mam smaki na slodkosci ale i kwasne tez zjem,a u ciebie jak kwasotki to mowia na chlopca ale ja mysle ze to sie nie sprawdza..

ptasiorek a moze test sie pomylil i zrobi ci los niespodzianke..

bereshka ja tez nie moge kawy juz 4 miesiac podnosi mnie jak mam ja przelknac.ja tez zajadam truskaweczki nie sa wysmienite ale moga byc..jem duzo winogron uwielbiam je teraz.no i kiwi tez przelkne tylko mi juz troche kwasne..

gieoske tulam mocno,

royanna moze nie przyjdzie ta wredota..

paula jakies objawy ciazy juz?

jarzebinko fajnie ze mialas fajny weekend.oby byl taki caly tydzien.jak tam dzidzia jak samopoczucie?

agnieszko witam,ciesze sie ze zagladnelas do nas pozdrawiam i sciskam,poglaskaj alanka przez brzuszek..

sylwia madzia asus medio odezwijcie sie,gdzie jestescie?

Witam Kochane i ja dolączam z kawką do Was :)
A dla mamus z brzuszkami jakas mniamusna herbatka :)
1858308_HerbatyOwocowe.jpg

Jarzebinko mało cos Cię u nas...ale dobrze ze odpoczywasz:))))
U nas dla odmiany dzis szarrrro i ogolnie bleeee...wiec na wiosne czekamy dalej :)
Buziaki żabki

Kiki to moze wróżyć dziewczynkę- ta ilosc owoców zjadana ;-):tak: śliczne masz zdjecie na NK chłopców

Czarodziejko fajnie, ze myślisz tez o mamusiach, herbatka pyszna

a Agnieszka już nie piszę z nami ? :-(

Duzo nas sie tu zrobilo przez chwilke:-D

I tak ma byc:tak:

Ja pewnie z doskoku bede dzis tu zagadac, bo jestem juz caly dzionek w domku:-), tylko na chwile wyskoczylam na male zakupy i po bilety(w srode jade na szkolenie do Poznania). zaraz bire sie za obiadek, a te truskawki...i mnie dopadla ochota na nie:tak:Uwielbiam je:-D a ja w ogole lasuch jestem:zawstydzona/y:. W ciazy czy nie zawsze mam ochote na slodycze, owoce i miecho;-)Ogolnie lubie jesc:zawstydzona/y:

Ech....praca praca...dopiero zaczął się tydzień a ja już mam jej dosyć :crazy:

Royanna póki @ nie ma jest cały czas nadzieja :tak:a jak nie to następnym razem napewno się uda! :tak:

Jarzebinka super że miałaś taki udany relaksacyjny weekend :-)

Pyszczek Ty pewnie już siedzisz u gina :tak: czekam na dobre wieści :tak:

Gosia Pyszczek ma racje bierz dalej duphaston jak lekarz Ci zleciła i nic sie nie martw będzie dobrze! :tak:a jak naprawde sie tak zamartwiasz to zadzwon do swojej gin i zapytaj ją czy tak moze być....będziesz spokojniejsza konsultując to z lekarzem!
a właśnie gdzie dokładnie jest założony ten wątek Listopadówek????

Bershka ja w poprzedniej ciąży nie jadłam słodyczy i bardzo mało mięsa a chłopaka mam :tak: za to na początku codziennie wcinałam ogórki kiszone albo grzybki marynowane :-D

Kiki czy mam jakieś objawy? bo ja wiem...nie wiem czy to są prawdziwe objawy czy tylko ja sobie wmawiam że to objawy ;-) częstsze chodzenie siusiu, ale w nocy wtaje tylko raz....., bolące sutki (ale przed okresem tez mnie bolały piersi), no i straszne sywy zaczęły mi sie robić na twarzy :wściekła/y:

Czarodziejko smaku mi narobiłaś na tą herbatke z dzikiej róży

royannka ja mysle ze jednak uda ci sie w tym cyklu zafasolkowac!!
Paula watek jest "przyszle mamy" na samym dole ciezko go znalezc ale administrator napisal ze niedlugo utworzy nowy dzial listodad i tam przeniesie ten watek co juz jest!
ja dzis jeszcze nie bede dzwonic do gina poczekam jak sie nic nie zmieni w najblizszych dniach wtedy zadzwonie..poza tym chyba jedak zmienie lekarza bo nie bede placic tyle kasy za wizyte...

mam nadzieje ze macie racje z tym ze bedzie dobrze...bo bardzo pragne aby ta fasolka przetrwala!!

reklama
Do góry