reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam :-)

i znów poniedziałek i długi tydzień przed nami
new_kwasny.gif

w W-wie nie ma wogóle śniegu a u mnie dzisiaj szłam to po kostki
icon_rolleyes.gif

jeszcze wczoraj wieczorem przyjechali nas prosić na wesele, syn siostry ciotecznej mojego taty się żeni i nie wiedziałam że będą nas prosić a tu prosze 9 maja mamy wesele!
new_rolleyes.gif

Dziewczynki wczoraj normalnie kilka razy dziennie zerkałam na test czy oby nie znikła ta druga kreseczka
new_rolleyes.gif
jutro rano powtórze teścik i mam nadzieje że się potwierdzi i że @ nie przyjdzie! Mój mąż test robił razem ze mną i też ciągle na niego spogląda :happy:

Kochane pozdrawiam Was wszystkie i życze miłego dnia!!!:-)

reklama
Agnieszka zauważyłam po Twoim suwaczku że braliście ślub dokładnie tego samego dnia a nawet roku co my :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!dziekuje Wam wszystkim za wyrazy wspolczucia..dzis juz sie tak tym nie denerwuje ale jeszcze pogrzeb przede mna:-(chcialabym aby bylo juz po!!
Paula ogromne gratulacje:-)jak dobrze pojdzie to razem bedziemy na listopadowkach:-)
Anufifi super ze @ do Ciebie przyszla...faktycznie ten 8marca to dla Ciebie jakis szczesliwy dzien:)
Pyszczek czekam na info jakk bylo u ginka...
Ptasiorek wspolczuje negatywnego testu!

Dziewczyny mam pytanie...jako ze biore ten duphostin to czy to plamienie powinno zniknac bo w sumie juz 3dni biore dupostin i caly czas plamie i nie wiem co robic??poradzcie??:zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Dziewczyny mam pytanie...jako ze biore ten duphostin to czy to plamienie powinno zniknac bo w sumie juz 3dni biore dupostin i caly czas plamie i nie wiem co robic??poradzcie??:zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Gosiu w sumie to nie mam pojęcia bo ja wczesniej nie miałam ani plamień ani nie brałam duphaston :confused: najlepiej jakbyś zadzwoniła do swojej lekarki i ją o to zapytała....widziałam też wątek na staramy się o duphaston/luteina może tam czegoś się dowiesz....

co do dziadka to jeszcze raz współczuje i wiem że chciałabyś być już po pogrzebie :-( ja mam jeszcze 2 babcie i też się strasznie o nie martwie.....

Witam

Spóźnione ale szczere życzenia dla Was Kobietki
11.gif

Paula czekam do wtorku !!

Pyszczek truskawki miałam z Biedronki ;) ale są już w sklepach te z importu, nie pachną jeszcze latem ale smak mają ;-)
11.gif

Witajcie!
Ładny dzień się zapowiada w Szczecinie:tak:. Nareszcie wyszło słoneczko:-D
@ jeszcze nie przyszła, ale dziś 30 dzień, a ostatnio zjawiła się w 31dnia, wiec spokojnie czekam, bo bóle brzucha już mam. Ale nie powiem-chciałabym się rozczarować i nie zobaczyć @:tak:. Dopóki jej nie ma-jest szansa na fasolkę:-).
Przyjemnego dnia kobietki, zajrzę później!:-D

i ja Was witam kochane po weekendzie :tak::-D:tak: i muszę napisać że jestem po nim wypoczeta i zrelaksowana, i mam nadzieję,że w takiej atmosferze przeleci cały tydzień :tak:

Gosia... przytulam :-( i rozumiem, ja w styczniu byłam na pogrzebie bliskiej cioci, która była dla mnie jak babcia, więc ........ ale taka kolej rzeczy :-(

Paula, to czekam do wtorku ...... :tak:

a calą resztę pozdrawiam serdecznie i życze przyjemnego dzionka :rofl2:

Jarzebinka jeszcze raz dzieki za pocieszenie!!bedzie mniej bolalo jak troche czasu minie...

aco sadzicie o tym plamieniu i duphostanie??mam jeszcze poczekac czy to plamienie powinno zaniknac zaraz jak zaczelam stosowac duphostin??

reklama
Witajcie Dziewczyny! :-) I znowu mamy poniedziałek ;-) na wstępnie wszystkie Was pozdrawiam - Beti, Anufifi, Czarodziejka, Sylwia, jarzębinka, Ptasiorek, Royanna, Gosia, Kicia, Kiki, Paula, Bershka, agnieszka i wszystkie dziewczyny które mogłam pominać :-)

Bershka ja własnie czekam na takie prawdziwe truskawki, kiedyś jak moi rodzice jeszcze sami hodowali to były truskawki! Pachnące, słodkie, aromatyczne! :-) Cudo. A te sklepowe, no coż :sorry2: ale też się czasem skuszę, szczególnie latem jak już jest tego w sklepach więcej . Bershka a Ty masz jakie smaki w tej ciąży? Slodkie czy słone i kwaśne raczej? Ja się zastanawiam jak to się ma do płci. Bo mnie odrzuca od słodkiego całkowicie :-D:sorry2:

Ja idę dzisiaj do ginka dopiero na 12.30, a potem prosto na uczelnie jeszcze na jedne zajęcia, więc w domku będę dopiero po południu, wtedy Wam napiszę co i jak :-):tak:

Buziaki! Ja też jestem zrelaksowana po weekendzie :-D:tak:

Do góry