Grabcia123
Fanka BB :)
Nie...ale też nie uważamy..wróciłam do obserwacji cyklu przez plamienie pomiędzy miesiączkami...Ale też tak dla siebieGrabcia, a Ty się starasz o kolejnego maluszka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie...ale też nie uważamy..wróciłam do obserwacji cyklu przez plamienie pomiędzy miesiączkami...Ale też tak dla siebieGrabcia, a Ty się starasz o kolejnego maluszka?
A wiesz,tak się teraz zastanawiam,idziemy identycznie,tylko ja miałam.chyba pozniej owulację i szybciej wyznaczył mi @...hmm
O Boze jaka tragedia a znają przyczyne?Powiem wam coś smutnego ale tak mi ciężko;( znajoma walczyła o córcie ma 3 synów 3 cc za nią zaryzykowała udało się dziś miała mieć 4 cc...we wtorek pojechała na ip bo nie czuła ruchów...córcia już nie żyła;( dziś byłam na pogrzebie...Nie mogę się pozbierac
Od razu po porodzie wystąpili o sekcję zwłok.. ale na wyniki poczekają...Wgl miała wyjść dziś tylko na przepustkę na pogrzeb ale wyszła na własne zadane po położyli ja na sali z 2 innymi świeżo upieczonymi mamusiami z dziećmi..rozumiecie??? Totalna znieczulica...O Boze jaka tragedia a znają przyczyne?
Masakra ludzie nie myslaOd razu po porodzie wystąpili o sekcję zwłok.. ale na wyniki poczekają...Wgl miała wyjść dziś tylko na przepustkę na pogrzeb ale wyszła na własne zadane po położyli ja na sali z 2 innymi świeżo upieczonymi mamusiami z dziećmi..rozumiecie??? Totalna znieczulica...
To jest niedopomyslenia...jal tak mozna wogoleOd razu po porodzie wystąpili o sekcję zwłok.. ale na wyniki poczekają...Wgl miała wyjść dziś tylko na przepustkę na pogrzeb ale wyszła na własne zadane po położyli ja na sali z 2 innymi świeżo upieczonymi mamusiami z dziećmi..rozumiecie??? Totalna znieczulica...
Mnie położyli ze zdrowym dzieckiem w sali z dwiema Mamami bez dzieci przy sobie - Wcześniaki, które miały małe szanse na przeżycie Czułam się okropnie.. Wręcz miałam takie dziwne wyrzuty sumienia. Nie potrafię tego opisać ale głupio mi było cieszyć się zdrowym Synem.To jest niedopomyslenia...jal tak mozna wogole
To straszne...A wiadomo co było przyczyną? Na kilka dni przed terminem?!Wysyłam mój podwójny błękit <3
Ej czemu myślę że cykl bezowulacyjny??? Jakoś mnie wykres nie przekonuje że owu była...
Powiem wam coś smutnego ale tak mi ciężko;( znajoma walczyła o córcie ma 3 synów 3 cc za nią zaryzykowała udało się dziś miała mieć 4 cc...we wtorek pojechała na ip bo nie czuła ruchów...córcia już nie żyła;( dziś byłam na pogrzebie...Nie mogę się pozbierac