reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Grabcia123 straszne to, co piszesz, kiedyś rozmawiałam z lekarzem i powiedział mi, że po 3 cesarkach kobieta nie powinna decydować się już na ciąże, 3 cesarki to już jest obciążenie. A najlepszy czas na regenerację organizmu bez względu jaki był poród, zaleca się 1,5 roku, tak podobno jest najbezpieczniej.

Powiem wam coś smutnego ale tak mi ciężko;( znajoma walczyła o córcie ma 3 synów 3 cc za nią zaryzykowała udało się dziś miała mieć 4 cc...we wtorek pojechała na ip bo nie czuła ruchów...córcia już nie żyła;( dziś byłam na pogrzebie...Nie mogę się pozbierac
O Boze jaka tragedia 😭 a znają przyczyne?

O Boze jaka tragedia 😭 a znają przyczyne?
Od razu po porodzie wystąpili o sekcję zwłok.. ale na wyniki poczekają...Wgl miała wyjść dziś tylko na przepustkę na pogrzeb ale wyszła na własne zadane po położyli ja na sali z 2 innymi świeżo upieczonymi mamusiami z dziećmi..rozumiecie??? Totalna znieczulica...

Od razu po porodzie wystąpili o sekcję zwłok.. ale na wyniki poczekają...Wgl miała wyjść dziś tylko na przepustkę na pogrzeb ale wyszła na własne zadane po położyli ja na sali z 2 innymi świeżo upieczonymi mamusiami z dziećmi..rozumiecie??? Totalna znieczulica...
To jest niedopomyslenia...jal tak mozna wogole :(

To jest niedopomyslenia...jal tak mozna wogole :(
Mnie położyli ze zdrowym dzieckiem w sali z dwiema Mamami bez dzieci przy sobie - Wcześniaki, które miały małe szanse na przeżycie :( Czułam się okropnie.. Wręcz miałam takie dziwne wyrzuty sumienia. Nie potrafię tego opisać ale głupio mi było cieszyć się zdrowym Synem.

Okropnie smutna wiadomość :( Zawsze się bałam takiej sytuacji :( Z resztą i teraz się boję :(

reklama
Wysyłam mój podwójny błękit <3
Ej czemu myślę że cykl bezowulacyjny??? Jakoś mnie wykres nie przekonuje że owu była...

Powiem wam coś smutnego ale tak mi ciężko;( znajoma walczyła o córcie ma 3 synów 3 cc za nią zaryzykowała udało się dziś miała mieć 4 cc...we wtorek pojechała na ip bo nie czuła ruchów...córcia już nie żyła;( dziś byłam na pogrzebie...Nie mogę się pozbierac
To straszne:frown:...A wiadomo co było przyczyną? Na kilka dni przed terminem?!

Do góry