reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej dziewczyny!ja tylko na chwile...
Royannka...plamienie oslablo ale jeszcze jest...wiec w sumie mnie to martwi..ze jeszccze mam to plamienie..mam nadzieje ze fasolka przetrwa okaze sie 20marca...
czuje sie ok nic mi nie dolega oprocz tego plamienia no i czasem mnie kluje w dole brzucha wiec chyba tez nie jest to dobry znak??;-(
poza tym zabrali mojego dziadka do szpitla i prawdopodobnie nie przezyhe wiec dla mnie kolejny stres ehh...odezwe sie jutro papa

Gosiu, trzymaj sie dzielnie! Postaraj sie nie zamartwiac. Co do Twojego dziadka to bardzo smutna wiadomosc :( Ale jest jeszcze cos, co sie sprawdza: gdy ktos bliski odchodzi do nieba, to robi miejce na ziemi dla nowego zycia...Smutne ale prawdziwe. Jak ja bylam w ciazy to odeszla moja prababcia 90lat miala. Moze tak ma byc aby Twoja fasolka rosla zdrowo do samego szczesliwego konca... Przytulam Cie

(...) myslisz ze ten klucie w dole brzucha moze cos zlego oznaczac??

Myślę, ze może oznaczać po prostu ciąże:-D:tak::-D. Z tego co się orientuje, niektore kobiety tak maja, i nie koniecznie oznacza to cos zlego. A co do plamienia to slyszalam, ze moze pojawiac sie w ciagu pierwszych miesiecy ciazy, szczegolnie w dniach kiedy miala byc @. I ze jest to czeste, i w te dni powinno unikac sie ciezkich prac i intensywnego przytulanka;-). Badz dobrej mysli, bo przede wszystkim musiasz byc pozytywnie nastawiona:tak:.

U mnie nadal oznaki @. Nabrzmiale piersi, bolace sutki i napiecie w brzuchu momentami jakbym miala juz @...Ale czekam do poniedzialku-wtorku, moze sie myle.

:-:)-:)-( Testowałam i doopa... jedna krecha :-(, w ciąży nie jestem, więc teraz czekam na @... i mam taką dolinę, że prędko z niej nie wyjdę :-:)-(Kurcze podkręciłam się tak, że naprawdę pod skórą wierzyłam, że teraz się udało :-:)-(
Nie wiem, czy mam siłę starać się dalej... wiedząc ile czasu strarałam się o Milenkę. Nie jestem pewna, czy dam radę tyle czekać kolejny raz.. może dane mi jest mieć tylko jedno dziecko... (szkoda, że nie mam emotikonka, który płacze...)

Ptasiorku! Nie dołuj mi się kochana!!! Jeszcze nie przyszła do Ciebie @ wiec szansa jest! Moze to wczesna ciąża i dopiero 1-2 tyg po spodziewanej @ pojawia się upragnione II ! Ciagle jest nadzieja... :) Tymbadziej, ze nie piszesz abys miala jakies objawy na @ (w przeciwienstwie do mnie:( , niestety)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Narazie zmykam, jutro jestem w pracy wiec nie wiem czy zajrze. Pozniej mam wolny poniedzialek to pewnie bede na bb, a potem do niedzieli raczej nie:(
Dobranoc moje drogie, kolorowych, zafasolkowanych snow!

reklama
Ptasiorek ...oszlałaś?!?! kochana ...ja mam 8 cykl przed soba i każdy z problemami i nadal sie staram i wierzę , a ty chcesz po drugim sie poddać? oj kochana ja sie chyba muszę wziąć za Ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!

Musisz szybk wyjść z doliny , ja wiem , że to trduno bo miałam tak 2 cykle temu...też byłąm pewna ....i tż zdołowałam ...ale na krótko tak to juz jest...pewnie nie jeden zawód przezyje ale nie poddam sie!!!1

Ostatnia edycja:
Do góry