reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

cbAJJ8JM9q.jpg

hej hej
Ja tez mam małą przerwe na kawke- i chce a wypić wlasnei z Wami- a tu zadnej niet:dry:
Becia lepiej troszke?

anufifi mordko kochana- miłej imprezki zatem;-) ja juz sie nie mogę doczekać jak mama przyleci :sorry2:

kiki a jak sie sprawy mają? Mustafa sie zjawił?:dry: Oczywiscie to wasze sprawy i nie wnikam w szczegóły- tylko o Twoj spokój chodzi.Wspaniałego wieczorka zatem.

Ptasiorek uparta kobieto :-p no ok- to kiedy- jutro?;-)

Ale ja se pisze a Was nie ma i tak:-D w kazdym razie spokojnego i cieplutkiego weekendu kochane moje.I Pyszczkowi i jarzebince i Kici i gie-osce- własnie a propos- jak sie czujesz?? I agnieszcze :wściekła/y:;-) i Ani31 i asus i Medio i ....naprawdziwo kazdej z Was:-D

reklama
Witam w sobotnie popołudnie :-)

Mąż dzisiaj wstał o 6 rano :nerd: poleciał do sklepu po zakupy i zanim wstaliśmy z Kacprem to śniadanko już pachniało :tak:zanim zwlekłam się z łóżka śniadanko było na stole....tylko od jajecznicy coś niedobrze mi się zrobiło :nerd:

Ja już posprzątałam, pranie wstawiłam i herbatke wypiłam :tak: tylko kurcze Kacper znowu dostał kataru :-(

Witam Dziewczynki:)))
Wpadlam zagladnac jak tam Ptasiorek czy juz mozna gratulowac :-) ale widze ze jeszcze trzyma nas w napieciu:wściekła/y::-D:-D No nic... wytrzymamy :-D Trzymam kciuki za testowanko:sorry2:
Pozdrawiam Zafasolkowane ;-)cieszcie sie Kochane z tego stanu :sorry2:
Caluje Celujace w fasolke ;-)Oby sie nam udalo Dziewczynki jaknajszybciej:sorry2:
Od jutra bede z Wami czesciej :sorry2:Mam nadzieje ze mnie zniesiecie :-D:-D
Buziaczki dla WSZYSTKICH:))))

Ostatnia edycja:
witaj margarito...mustafa sie pojawil i nie mam pojecia czy dobrze ze wogle przyszedl.w czwartek byl z dwie godzinki jak przyjechal z delegacji wczoraj byl 3 godzinki byl z dziecmi w mc.donelds a potem poklocilismy sie zatrzasnal drzwiami i poszedl i znowu problem..

paula moze to oznaka ciazy i fasolinka nie bedzie przepadac za jajecznica,to kochany mezus.wie jak plusy i milosc lapac u kobietki..

witaj kicia jeszcze tylko miesiac i staranka o bobasa,juz nie moge sie doczekac maja i wyniku na tescie!!!pozdrawiam

dziewczyny gdzie jestescie?

Ostatnia edycja:
bereska jak samopoczucie?widze ze juz tez na 4 miesiac wskoczylas,jak ten czas leci dopiero pisalysmy ze mamy dwie kreseczki..kiedy masz nastepna wizyte u ginekologa?

medio napisz co u ciebie jak karolek

asus z malutkim juz wszystko oki,zdrowy juz,napisz cos..wklej jakies fotki..

aga jak alanek kopie juz mamusie masz juz ruchy?sciskam..

witaj sylwia no widzisz ptasiorek trzyma nas w napieciu..musimy czekac a tak bardzo chcialysmy wiedziec...

anufifi zniklas nam?

Anufifi nowe zdjęcia widze :-) przecudnych masz tych chłopaków :tak::tak::tak:

royanna jak tam z @ przyszla? :dry:

Ptasiorek to fajny miał mąż gest :-) ja też już myśle o nowych butkach wiosennych :tak:

Pyszczek ja już przeżyłam to wszystko na forum od ciąży przez narodziny do tego jak rozwijają sie nasze dzieci, pierwszy ząbek, pierwsze słowo, pierwsze kroki....potem problem z nianią, z przedszkolem.... fajnie tak wymieniać sie wzajemnie wiedzą i spostrzeżeniami, zawsze można sie czegoś nowego dowiedzieć :tak:

anufifi nieciekawie to wygląda że tak Cie boli, może lepiej wybierz sie jeszcze raz do lekarza :-( ale skoro wzięłas sie od rana za robote to chyba dzisiaj juz lepiej, co :tak:

Ptasiorek w takim arzie trzymam kciuki za jutrzejszy teścik! :tak:

Kiki a co tam u Ciebie sie dzieje że tak nieciekawie? :confused:

Margaritko i Tobie również przyjemnego dnia życze :tak:

Anufifi pewnie juz sie szykuje na imieninki do babci :tak:miłej imprezki Anufifi ;-)

Kiki Tobie też życze miłego wieczorku z koleżankami :tak:
domyślam się że u Ciebie nieciekawie z powodu męża, przykro mi :-( a Wy nie mieszkacie razem? ile macie dzieci? przepraszam że tak sie dopytuje ale nie jestem jeszcze w temacie.....

Dziewczynki bardzo mnie kusi żeby jutro zatestować :zawstydzona/y: co prawda dopiero wtorek/środa @ ale jeżeli jestem w ciąży to może juz coś wyjdzie a ja nie będe żyła w niepewnosci te kilka dni :dry:

Jarzębinko pozdrawiam Cię ciepło :-)

Anufifi miłej imprezki u babci, zresztą już pewnie imprezkujesz ;-)

Ptasiorku ja też czekam z niecierpliwością na wynik Twojego testu! Oby był pozytywny! :tak::-)

Kicia ściskam Cię mocno ;-)

Kiki to życzę Ci udanego wieczorku z dziewczynami :tak: kurcze z tym Twoim M masz przeprawy...ale już coś się ruszyło, przychodzi, więc to już dobra droga do szczerej rozmowy :tak: może być tylko lepiej ;-)

Margaritta szkoda że się mijamy na forum , ale na tygodniu będę częściej to może wtedy się uda poklikać :tak::-) pozdrowionka, super masz te córunie

Paula widać że Mężulek się stara :-) to dobrze, trzeba to docenić :tak: a co do forum i tego jak się to wszystko rozwija od staranek, przez ciążę, poród a potem wychowanie ja również myślę że to jest super, można się razem śmiać i płakać, można się wszystkiego dowiedzieć, co np dla mnie - jestem w swojej pierwszej ciąży - jest bardzo ważne bo wszytsko jest takie nowe, nieznane :sorry2: czasem się zastanawiam jak sobie nasze mamy radziły z nami, jak jeszcze nie było netu i takiego forum...pewnie od swoich mam, a naszych babć uczyły się dbać o dzieci. ale dzisiaj te dawne metody są takie staroświeckie, dzisiaj młode matki wiedzą więcej niż niejedna z doświadczeniem, bo własnie są obeznane z takimi miejscami jak to :tak: dlatego dziękuję Bogu że tu trafiłam, mniej jest obaw i niepokoju jak to będzie, a masa wiedzy która pozwoli mi samodzielnie z M wychować nasze dzieciątko :-) bez oglądania się na dziadków

Sylwia mi to już gratulowałaś ,teraz Ptasiorkowi będziemy gratulować :-D

Bershka, Royanna, Czarodziejka, Gosia, Beti i pozostałe dziewczynki Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek popołudniową pora moje drogie:)

Paula, @ jeszcze nie przyszła, ale ma czas na to. Zawsze równo co 30 dni, choć ostatnio było 31dni. Wczoraj złapał mnie jakiś smutas:-( z wielu powodów, ale dziś na szczęście jest dożo lepiej. Moze dlatego, ze mam męża i synka przy sobie cały dzień:-). Byliśmy na zakupach, i zastanawiałam się, czy kupić podpaski i tampony bo mam mało, ale odpuściłam sobie, czyli nie tracę nadziei:tak::-D. Stwierdziłam, ze gdyby było potrzebne to dokupię, a po co wywoływać @:tak:. Test tez mam kupiony z zeszlego miesiaca zapas, wiec czekam. Zatestuje chyba najwczesniej we wtorek, przed praca. Moze dostane skrzydel ze szczescia?

Ptasiorku, ale Ty to moglabys juz zatestowac, bo jak slysze od dziewczyn(ja nie mam tam konta) na 28dni masz super temperaturki:-D

Pyszczku, Ty z tymi drzemkami korzstaj do bolu! Jak tylko masz mozliwosc! Nie zaluj sobie;-)

Gosiu, a co u Ciebie? Juz lepiej? Plamienie zniklo?

Margaritto-Twoje coreczki sa sliczne!

Anufifi-dzisiaj lepiej sie czujesz?

Kiki, kobietko, odstresuj sie Kochana na imprezce:tak:

Kiciu, dobrze ze do nas zagladasz coraz czescie, bo od kwietnia bedziesz juz dzialala:tak: a w maju beda II kreseczki:-D

Sylwia-czekamy na Ciebie, az bedziesz z nami znowu na codzien:-)

Bershka, Czarodziejka, Beti, Jarzebinka- a co u Was? Pozdrawiam Was goraco!

Przyjemnego dnia Wam wszystkim wymienionym i tym niewymienionym zycze!

reklama
hej , ja jestem ....troche zmeczona, wszuystko przygotowac i podac u mamy przy Tomku na nogawce to trudne ...myślałam ze jak ponosze dzisiaj mamę to @ przyjdzie ...ale nic, jedynie jajnik mnie boli bardziej ...zdołowana jestem....:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

szkoda że Was nie ma :(

Ostatnia edycja:
Do góry