reklama
Byłabym przeszczęśliwa gdyby u mnie też tak było. Żałuję że nie poprosiłam lekarza o zdjęcie przekroju 2d ale byłam w takim szoku że chciałam już wyjść. O płeć zapytałam na sam koniec badania. Już było wiadomo że dzidziuś zdrowy. Wiadomo że to było dla mnie najważniejsze ale marzenie mam jednak gdyby płeć podał na początku to bym wypatrywała w przekrojach jeszcze tego wyrostka. Myślałam że na wydrukach będzie ale nie mam takiego zdjęcia :/kiedyś przeglądałam zagraniczne forum gdzie kobiety wrzucaja zdjęcia do oceny płci. Jeden wyrostek był 100% chłopięcy, wszyscy jednogłosnie stwierdzili. A w 15 tc 3 kreski w potty shot i baba jak nic, na dodatek 4ta córka tej kobiety
princess_88
Fanka BB :)
Oj oj jak się skracają to chlopczykowo! Jak się wydłużają to dziewczynkowo - a tak na serio to wiadomo, ze to kolejna teoria tylko gdyby to była prawda to miałabym dwie córki. Ale badania są konkretne przeprowadzone przez kilka odrębnych zespolow lekarzy.Tego tak naprawdę nie wiem bo nigdy przenigdy nie miałam krwawień międzymiesiączkowych poza tym zwariowanym cyklem wrześniowym i teraz w listopadzie ale jak to przeanalizowałam jestem niemal pewna, że od jakiegoś czasu, co drugi cykl wypada bezowulacyjny i wtedy właśnie pojawiają się różne plamienia i wydłuża się o 4 dni.
Co do teorii to świetnie bo mam dwóch Synów z regularnych od zawsze 28 dniowych cykli a teraz mi się skracają , ostatni miał 26 dni.
Co ma być to i tak będzie
I my do kwietnia też raczej na luzie bo mąż więcej wolnego na dni płodne nie weźmie hahaha
a czy któraś miała kiedyś ogromne pecherzyki 27-30 mm? I może jeszcze ciąże z takiej owulacji? Bo naczytałam się ze niektórzy lekarze przekreślają takie cykle a inni wręcz uważają ze to super szansa na ciąże.. ja nie wiem jak wytrzymam do kwietnia- tyle czasu jeszcze :/ a wokół mnie same ciężarne...
Dziękuję Wam dziewczyny za ciepłe słowa ❤
Kilka lat podejmowaliśmy decyzję o 3 dziecku. Oboje liczyliśmy na dziewczynkę. Zresztą bracia też wiadomo, że kochać i dbać będziemy tak samo jakby był dziewczynką. Poprostu ciężko się pogodzić z tym że to marzenie się już nie spełni.
Cieszymy się że mały zdrowy i że w ogole jest nam dane mieć dzieci. To najważniejsze
Kilka lat podejmowaliśmy decyzję o 3 dziecku. Oboje liczyliśmy na dziewczynkę. Zresztą bracia też wiadomo, że kochać i dbać będziemy tak samo jakby był dziewczynką. Poprostu ciężko się pogodzić z tym że to marzenie się już nie spełni.
Cieszymy się że mały zdrowy i że w ogole jest nam dane mieć dzieci. To najważniejsze
martoosia04
2 stycznia ...
Łudzę się cały czas że lekarz źle spojrzał... Wiem że to głupie. Cieszę się że dzidziuś zdrowy ale poprostu liczyłam baaardzi na dziewczynkę. To moje ostatnie dziecko więc i ostatnia szansa. W dodatku presja otoczenia robi swoje
Nie dla otoczenia rodzisz tylko dla siebie
2 stycznia ...
Łudzę się cały czas że lekarz źle spojrzał... Wiem że to głupie. Cieszę się że dzidziuś zdrowy ale poprostu liczyłam baaardzi na dziewczynkę. To moje ostatnie dziecko więc i ostatnia szansa. W dodatku presja otoczenia robi swoje
To tak jak u mnie.Na pierwszych prenatalnych w 13tc 70% chłopak.WIerzyłam w te 30% chociaż u mnie ewidentnie było widać,że szanse marne.Łudziłam się długo, w moim otoczeniu dużo pomyłek było.Powodzenia.Może akurat się to zmieni.
cytrusowa85
Mi się wydaje że to dziewczynka. JestDziękuję Wam dziewczyny za ciepłe słowa ❤
Rozum mówi że lekarz wie co widział i radzi żeby się pogodzić a serce krzyczy że to pomyłkaTo tak jak u mnie.Na pierwszych prenatalnych w 13tc 70% chłopak.WIerzyłam w te 30% chociaż u mnie ewidentnie było widać,że szanse marne.Łudziłam się długo, w moim otoczeniu dużo pomyłek było.Powodzenia.Może akurat się to zmieni.
Lekarz naprawde świetny, sprzęt najwyższej klasy naprawde. Czuję że ma rację, ale ciężko mi to zaakceptować i pogodzić się.
Jakby okazało się że maluch chory jest to bym miała powód do rozpaczy i dlatego aż mi głupio samej przed sobą.
reklama
Mam nadzieję że masz racjęMi się wydaje że to dziewczynka. Jest
Podziel się: