U
użytkownik 192
Gość
JEsli chodzi o planowanie chłopca poszłabym na to@Elenaa - ja polecam Bloodline , Breaking Bad, Bates Motel, The 100 i jak sobie coś przypomnę to dam znać
@princess_88 - ja też słyszałam, że po clo rodzi się więcej dziewczynek. Te kobiety które rodzą np jedną płeć to ja czytałam badanie, że to ponoć przez hormony kobiety tak jest, np jakiegoś hormonu kobieta ma za mało aby donosić np ciąże z chłopcem i odwrotnie. I ponoć wszystkie te wspomagacze zwiększające płodność i jakoś śluzu działają na płodzenie chłopców. Ja przyznam, że śluz przed ciąża miałam marny, a teraz mam powódź haha, zobaczymy co z tego będzie. O komórce jajowej też dużo czytałam i to faktycznie ona decyduje, a decyduje poprzez dietę naładowana jest jonami w zależności od diety kobiety.
Mi ginekolog radzi, "w pani przypadku - słono jeść i ostry seks jak najbliżej owulacji" poszłybyście na to ? hahaha wierzyć mu ?
Jeju dieta! Ja jem wszystko, raz więcej raz mniej jedyne co to mleka się w życiu nie napije i nie zjem owsianki. A tak to moje kubki smakowe niestety wszystko przyjmują. Diety to ja sobie czasami robię ale na zasadzie „jeść mniej”. W ogóle na to nie zwracam uwagi jeśli chodzi o planowanie płci. No cóż, co ma być to będzie jak w ogóle będzie.