reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja też jestem ciekawa czy po 3 cyklach jak odstawie dupka czy będzie już regularny. Ale dużo słyszałam i czytałam że cykl jest regularny tylko pod czas zażywania dupka a jak się go odstawia to cykle wracają w 3 światy.

Mi jeśli nie pomoże duphaston to mam zamiar w Pl w grudniu kupić miositogyn tg na 3 miesiące a jak to nie pomoże to już nie wiem. Wtedy zacznę chyba myśleć że taka moja natura. Bo hormony mam ok.

Póki co nie wybiegam tak daleko w przyszłość. Cieszę się, że duphaston działa. A przy duphastonie też moża starać się o ciąże. Co będzie po 3 miesiącach? - nie mam pojęcia. Ale lekarz mi oznajmił w piątek na wizycie, że fajnie byłoby gdybym do roku w ciąże zaszła.

reklama
Póki co nie wybiegam tak daleko w przyszłość. Cieszę się, że duphaston działa. A przy duphastonie też moża starać się o ciąże. Co będzie po 3 miesiącach? - nie mam pojęcia. Ale lekarz mi oznajmił w piątek na wizycie, że fajnie byłoby gdybym do roku w ciąże zaszła.
A od którego dnia cyklu zazywasz duphaston?

A jak jest przy ektopowej? U mnie w dniu @ test był negatywny,zrobiłam go dopiero w 7dc licząc od pierwszego dnia,w którym dostałam @. Wyszedł blady,w 8 też blady. Dzisiaj robiłam owulacyjny,bo ciazowycj już nie mam i wyszedł pozytyw :( Obecna @ już mi się skończyła,ale piersi nadal nabrzmiale i bolą,ten owulak pozytywny,rano mnie mdlilo,ale już sama nie wiem czy że stresu,czy od hormonów.
Przy ektopowej zaczęłam krwawić jakiś tydzień od zrobienia testu. Na początku na spokojnie, bez bolu a po jakimś tygodniu jak jeszcze nie byli pewno gdzie ciąża jest to zdychalam z bolu i większe krwawienie. Ale bolało bardzo. A ja mam wysoki próg bolu. I jeden dzień krwotok na drugi cisza, kolejny znów krwawienie itd..aż rozerwało jajowod. Aa i test w dniu @ tez miałam negatywny. Dopiero jakieś 3/4 dni po terminie @ wyszła super blada kreska.
@Megi_Meg moze to będą nasze szczęśliwe cykle ;) :) ?!

Przy ektopowej zaczęłam krwawić jakiś tydzień od zrobienia testu. Na początku na spokojnie, bez bolu a po jakimś tygodniu jak jeszcze nie byli pewno gdzie ciąża jest to zdychalam z bolu i większe krwawienie. Ale bolało bardzo. A ja mam wysoki próg bolu. I jeden dzień krwotok na drugi cisza, kolejny znów krwawienie itd..aż rozerwało jajowod. Aa i test w dniu @ tez miałam negatywny. Dopiero jakieś 3/4 dni po terminie @ wyszła super blada kreska.
@Megi_Meg moze to będą nasze szczęśliwe cykle ;) :) ?!

Ja jakoś się nie nastawiam :) bardziej liczę na wpadkę, niż na świadome podjęcie decyzji [emoji23] ale ogólnie jak sobie pomyśle, to mi słabo [emoji23][emoji23]

Ja jakoś się nie nastawiam :) bardziej liczę na wpadkę, niż na świadome podjęcie decyzji [emoji23] ale ogólnie jak sobie pomyśle, to mi słabo [emoji23][emoji23]
Ja w sumie tez nie nastawiam się ale miło by było :) dzisiaj już 15dc. Test owu pozytyw wiec jutro owulacja. I czuje lewy jajnik czyli tam gdzie jest szansa :). Zobaczymy...co ma być to będzie.

reklama
Kochana dziękuję,ale ja podchodzę do tego,że widocznie coś było nie tak,skoro się nie utrzymało,więc lepiej dla wszystkich,jak się tak dzieje. Dzisiaj już praktycznie nie mam nawet plamienie,tylko piersi mam ciężkie i wielkie. Jutro dla pewności zrobię betę
Kochana bardzo mi przykro.

Jak beta ?

Do góry