reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Też mi ciężko przeboleć ten pozytywny test..

@Megi_Meg trzymam kciuki za sierpniowego chłopaka :) Sama mam takiego w domu <3

My odpuszczamy dopóki nie dowiem się o co chodziło z ostatnim testem, nie mogę przeboleć myśli że się udało i nie dałam rady utrzymać .. Wolałabym, żeby się po prostu nie udawało :/
@ była okropna, 3 dni obfite, chwila słabiej aż 5 dnia nie mogłam oddechu z bólu złapać i przyszła kolejna fala .. Okropieństwo. Staram się nie analizować ale różnie bywa :(
Dzisiaj np, po 2 dniach przerwy, znowu krwawię :( temperatura szaleje, znowu nie jest normalnie :/ I chyba taki będę miała już zawsze co drugi cykl :/

@milla1982 łączę się w bólu :(

reklama

@Megi_Meg trzymam kciuki za sierpniowego chłopaka :) Sama mam takiego w domu <3

My odpuszczamy dopóki nie dowiem się o co chodziło z ostatnim testem, nie mogę przeboleć myśli że się udało i nie dałam rady utrzymać .. Wolałabym, żeby się po prostu nie udawało :/
@ była okropna, 3 dni obfite, chwila słabiej aż 5 dnia nie mogłam oddechu z bólu złapać i przyszła kolejna fala .. Okropieństwo. Staram się nie analizować ale różnie bywa :(
Dzisiaj np, po 2 dniach przerwy, znowu krwawię :( temperatura szaleje, znowu nie jest normalnie :/ I chyba taki będę miała już zawsze co drugi cykl :/

Kochana dziękuję,ale ja podchodzę do tego,że widocznie coś było nie tak,skoro się nie utrzymało,więc lepiej dla wszystkich,jak się tak dzieje. Dzisiaj już praktycznie nie mam nawet plamienie,tylko piersi mam ciężkie i wielkie. Jutro dla pewności zrobię betę

Kochana dziękuję,ale ja podchodzę do tego,że widocznie coś było nie tak,skoro się nie utrzymało,więc lepiej dla wszystkich,jak się tak dzieje. Dzisiaj już praktycznie nie mam nawet plamienie,tylko piersi mam ciężkie i wielkie. Jutro dla pewności zrobię betę
Gdyby nie ten progesteron to też bym inaczej do sytuacji podeszła :/ A tak to obwiniam tylko siebie i mam wrażenie, że jeśli progesteron byłby w normie to wszystko dobrze by się skończyło :/

Tak. Ostatnio sprawdzałam w sierpniu. I jeśli teraz się nie uda to zamierzam w następnym cyklu. Ja nie mam jednego jajowodu wiec mam nadzieje ze ta owu częściej jest z jajnika, przy którym jest jajowod. I jak sprawdzałam na monitoringu kilka razy to zawsze miałam z lewego (tam mam jajowod). Ale czuje tez Kiedy mam z prawego i zauważyłam ze jak z prawego to owu jest później, często koło 20-21 dc
Aha czyli że tak powiem jest różnica w owulacjach. Życzę Ci abyś szybko zafasolkowala

Aha czyli że tak powiem jest różnica w owulacjach. Życzę Ci abyś szybko zafasolkowala
Tak.
Ale zazwyczaj mam 15/16 dc. W miarę regularne cykle. Rzadko zdarza się owu po 20 dc. I pewnie te co mam 15/16dc tez są czasami z prawego jajnika. Bo czuje prawy.

Dziękuję. Chciałabym żeby się udało w tym roku jeszcze. Ale czas pokaże.

Tak.
Ale zazwyczaj mam 15/16 dc. W miarę regularne cykle. Rzadko zdarza się owu po 20 dc. I pewnie te co mam 15/16dc tez są czasami z prawego jajnika. Bo czuje prawy.

Dziękuję. Chciałabym żeby się udało w tym roku jeszcze. Ale czas pokaże.
Myśl pozytywnie a napewno się uda choć wiem że to trudne i mówi Ci to osoba która sama się poddała w kwestii starań o choć jednego maluszka.

@Megi_Meg trzymam kciuki za sierpniowego chłopaka :) Sama mam takiego w domu

Chętnie się wcisnę pomiędzy Wasze starania, biorę to na klatę, po to by na chwile przerwać passę rodzenia córek, dawno tu chłopców nie było, więc mój mógłby być tu pierwszy [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry