reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ale tu cisza :) wszyscy świętują?
@martoosia04 czy Twoje libido po suplach na dziewczynkę też tak działało? :D
@Megi_Meg Kiedy zaczynasz starania?
@Onaa.86 co słychać?
@leeleeth znasz już plec? Jeśli pisałaś,to musiało mi umknąć
@mis0890 Coś mało tu Ciebie ostatnio :)
@Elenaa Ja właśnie patrzę sobie na ten funpage i zaczyna mnie to intrygowac. Naprawdę sporo się sprawdza.

Jak nie wpadnę, to najwcześniej w kwietniu :) mam strasznie intensywny teraz czas pod względem domu i pracy, na dodatek córce wyszedł rumień od kleszcza i jest na antybiotyku, który źle znosi, nawet nie wiem kiedy mogło dojść do ugryzienia, bo kleszcza nigdy u niej nie widziałam. Także powiem szczerze, że nawet nie mam czasu o tym myśleć :/

@Onaa.86 co słychać?
@Elenaa Ja właśnie patrzę sobie na ten funpage i zaczyna mnie to intrygowac. Naprawdę sporo się sprawdza.
Dziękuje ze pytasz.

@Megi_Meg oj niefajnie jeśli chodzi o tego kleszcza.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuje ze pytasz.
Dzisiaj polecieli od nas moi rodzice.
8 dc wiec trzeba się powoli brać do roboty! :)

@Megi_Meg oj niefajnie jeśli chodzi o tego kleszcza.

Bardzo niefajnie :/ fakt dużo chodzimy po lesie, górach itp., ale zawsze w jakiś sposób się zabezpieczmy, nie mam pojęcia kiedy i jak mogło do tego dojść, ciągle mam wyrzuty sumienia, więc odechciało mi dosłownie wszytkiego, nawet syna już nie chce i nie chce mi się go planować. Chce zdrowe i szczęśliwe dziecko.

Bardzo niefajnie :/ fakt dużo chodzimy po lesie, górach itp., ale zawsze w jakiś sposób się zabezpieczmy, nie mam pojęcia kiedy i jak mogło do tego dojść, ciągle mam wyrzuty sumienia, więc odechciało mi dosłownie wszytkiego, nawet syna już nie chce i nie chce mi się go planować. Chce zdrowe i szczęśliwe dziecko.
To z całego serca życzę zdrowego i szczęśliwego dziecka :)
Bez planowania tez się może okazać ze synek ;)

@Onaa.86 co słychać?
Temat niczym aura za oknem - zapada leniwie w sen zimowy ;) ten rok już prawie upłynął jak z bicza strzelił, a ja dalej wspominam sylwestra na bloku porodowym i wydaje mi się, jakby to było...przedwczoraj :) zaraz będziemy świętować roczek, wcześniej jak się uda to odwiedzimy familię na Podhalu bo do rodziny dołączył mały chłopiec, który będzie chrzczony. Przyznam się szczerze, że nasza "batalia" o synka nabrała już nieco żywszych kolorów- dużo ostatnio testowaliśmy, niestety ten cykl nie okazał się dla nas szczęśliwy. Cóż... nie poddajemy się i dążymy do błękitnego światełka w tym ciemnym tunelu! :) życzę Wam wszystkim radosnego i pełnego dobrych chwil wtoreczku Dziewczyny

reklama
Jak nie wpadnę, to najwcześniej w kwietniu :) mam strasznie intensywny teraz czas pod względem domu i pracy, na dodatek córce wyszedł rumień od kleszcza i jest na antybiotyku, który źle znosi, nawet nie wiem kiedy mogło dojść do ugryzienia, bo kleszcza nigdy u niej nie widziałam. Także powiem szczerze, że nawet nie mam czasu o tym myśleć :/

Nie martw się jak córka dostaje antybiotyki to będzie ok. Ja też jako nastolatka miałam rumień i też nie znalazłam u siebie żadnego kleszcza więc nie wiem skąd i jak, ale 6 tygodni antybiotyku i wsio jest ok.

Do góry