reklama
milla01
Fanka BB :)
Monia bardzo chciałabym tak myśleć,ale już kiedyś o tym pisałam,że jak patrzę na mojego ogromnego i bardzo męskiego męża,z silnym charakterem,to nie wiem,czy mógłby spłodzić córkę wydaje mi się to wbrew prawom naturyPowiem Wam że ja też miałam przeczucie że jak mi się uda zajść to będzie 3 chłopak. Nie wierzyłam w to że ja mogę mieć córkę, było to dla mnie coś abstrakcyjnego. Zresztą nigdy też nie miałam "farta" [emoji6] Wielki szok przeżyłam gdy usłyszałam że to dziewczynka [emoji44]tym bardziej że nic nie robiłam w tym kierunku żeby zwiększyć szanse. Mój mąż też mi wmawiał że na pewno będzie chłopak, ale jak widać wszystko jest możliwe [emoji4]Także dziewczyny myślcie pozytywnie i widzicie na moim przykładzie, że marzenia czasem się spełniają[emoji7]
milla01
A przypomnij proszę z którego dnia cyklu masz córkę?Tutaj na forum już były takie specjalistki, które naprawdę zrobiły wszystko co jest mozliwe żeby mieć wymarzoną płeć i niestety nie udało się. Także chyba nie wszystko można zaplanować, a przynajmniej nie to...
milla01
A gdzie moja @Megi_Meg ? Co tam słonko u Ciebie?
@martoosia04 jak córcia? Nacieszylas/nasyciłaś się już troszkę rozem?
martoosia04
A gdzie moja @Megi_Meg ? Co tam słonko u Ciebie?
Różu nigdy dosc [emoji178]
princess_88
Mam doła, 10 dpo zatestowalam i oczywiście biel. Niestety chyba się nie udało. Sprobuje jeszcze za 4 dni ale już się nie łudzę... jeżeli w listopadzie się nie uda to chyba do kwietnia sobie damy spokój bo nie chce rodzic na jesień i chodzić z brzuchem w upalne japońskie lato
Dwa+Trzy
U mnie 8dpo też biel haha Cierpliwość nie jest moją mocną stronąMam doła, 10 dpo zatestowalam i oczywiście biel. Niestety chyba się nie udało. Sprobuje jeszcze za 4 dni ale już się nie łudzę... jeżeli w listopadzie się nie uda to chyba do kwietnia sobie damy spokój bo nie chce rodzic na jesień i chodzić z brzuchem w upalne japońskie lato
My jeszcze nad grudniem się zastanowimy a później to też od kwietnia wracamy do starań i już mi smutno bo to tak daleko jeszcze i poród dopiero w 2021.
Monia0281
milla kurcze no nie wiem dokładnie z którego, tyle tego było[emoji23] 7.08. mi wyznaczyło owu, ale 5 i 6.08 wydawały mi się najbardziej płodne. Ogólnie tak jak widzisz codziennie oprócz 7.08A przypomnij proszę z którego dnia cyklu masz córkę?
Monia0281
Cudowna jest[emoji7]już nie mogę się doczekać na swoją księżniczkę[emoji3059]Różu nigdy dosc [emoji178]
Zobacz załącznik 1040500
reklama
SyLwuniaa
Tak, miałam w czwartek.. Wszystko dobrze widziałam serduszko, bicie 133 A ludzik miał chyba 73mm..nie mam przy sobie padania, bo wyjechalismySylwunia a Ty nie masz w tym tygodniu pierwszej wizyty?
Ale wiecie co dziewczyny..czuje się jak kompletna wariatka. Tak mnie ta ciąża męczy, fizycznie-niedobrze cały dzień, słabo, zawroty głowy..wymioty bylam bliska 3 razy i czuje, ze to jeszcze przede mną ..to i psychicznie, jakbym wogole się nie cieszyła ta ciąża, a tyle na nią czekałam..nie umiem tego wyjaśnić, nigdy tak nie mialam..powiedzcie, ze to przez hormony
A Ty jak się czujesz @Elenaa
Podziel się: