reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Nigdy bym sobie „na odmłodzenie” nie zrobiła dziecka. Juz teraz widzę ze jestem o wiele bardziej zmęczona zarwanymi nockami, mam mniej cierpliwości o dziwo. Także Toska przyszła w odpowiednim momencie.
I to zdecydowanie nasze ostatnie bobo.
martoosia04
Martoosia a ile masz lat?
32 skończone.
princess_88
Dwa+Trzy
Zjadłabym fasolkę po bretońsku ale tyle tylko mam wspólnego z zafasolkowaniem hahahahaEh dziewczyny u mnie znów w tym cyklu nic z tego zaczynaja mnie nachodzić myśli ze może już się nam nie uda z tym trzecim dzieckiem... wiem ze to dopiero drugi cykl ale tak się nakręciłam a te rozczarowania są strasznie dołujące. @Dwa+Trzy a jak tam u Ciebie? Zafasolkowana?
Ogólnie to wściekam się sama na siebie bo zaczęłam mierzyć temperaturę i bardziej mnie to od testów stresuje :/ Wczoraj tempka spadła, nastała susza, cyc przestał boleć, podbrzusze i krzyż rwie jakby tsunami nadciągało już dzisiaj a termin wg owu mam na 08.11 a wg stałego schematu na 10.11.
I na co mi to było? A teraz ciężko będzie nie mierzyć, nie z moim pierdolcem hahaha
Nie poddajemy się! Walczymy dalej Kochana to wszystko wina roczników 6 lat temu było dużo prościej
Załączniki
Tez nie wpadlabym na pomysl odmladzania sie dzieckiem, co prawda urodzilam w wieku 39 lat, ale miałam ogromne pragnienie posiadania 3 dzieci, a droga była bardzo kręta i długa do spełnienia.Nigdy bym sobie „na odmłodzenie” nie zrobiła dziecka. Juz teraz widzę ze jestem o wiele bardziej zmęczona zarwanymi nockami, mam mniej cierpliwości o dziwo. Także Toska przyszła w odpowiednim momencie.
U mnie inaczej, bo nocki męczą jak męczyły, a cierpliwości mam dużo więcej, ale doba jest dla mnie za krótka.
Ogarniam podstawę czyli gotowanie , a każda chwilę kiedy córka pozwoli lub śpi poświęcam chłopcom, bo oni też mnie potrzebują, już nie mówię o lekcjach czy zajęciach dodatkowych, ale o zwykłej rozmowie.
Dopiero jak zaczela raczkowac nadszedł taki czas trudny , od urodzenia nie było problemu.
Dobrze że to okres przejściowy, bo tak zmęczona jak teraz nie byłam odkąd się urodziła.
princess_88
Ja mierze tempke od początku. Dziś jeszcze wysoka ale szyjka się nagle obniżyła i boli w krzyżu wiec już wiem ze jutro zgodnie z rozkładem jazdy przyjedza @ :/ jedziemy na tym samym wózku heheZjadłabym fasolkę po bretońsku ale tyle tylko mam wspólnego z zafasolkowaniem hahahaha
Ogólnie to wściekam się sama na siebie bo zaczęłam mierzyć temperaturę i bardziej mnie to od testów stresuje :/ Wczoraj tempka spadła, nastała susza, cyc przestał boleć, podbrzusze i krzyż rwie jakby tsunami nadciągało już dzisiaj a termin wg owu mam na 08.11 a wg stałego schematu na 10.11.
I na co mi to było? A teraz ciężko będzie nie mierzyć, nie z moim pierdolcem hahaha
Nie poddajemy się! Walczymy dalej Kochana to wszystko wina roczników 6 lat temu było dużo prościej
6 lat temu to na sama myśl o seksach zachodziłam w ciąże A teraz to pewnie potrwa.. żeby się w ogóle udało! jeszcze ten jeden cykl spróbujemy a potem przerwa. O ile wytrzymam bo znając życie nie wytrzymam haha i znów będzie dziecko jesienne...
Walczymy dalej!
Dwa+Trzy
Czyli mamy podobne dylematy My listopad na pewno odpuszczamy, w grudniu raczej spróbujemy z sentymentu bo pamiętam, że przy pierwszej ciąży wymyśliłam sobie z jakiegoś powodu, że będę Wrześniówką A później mamy plan działania na kwiecień, czerwiec i sierpieńJa mierze tempke od początku. Dziś jeszcze wysoka ale szyjka się nagle obniżyła i boli w krzyżu wiec już wiem ze jutro zgodnie z rozkładem jazdy przyjedza @ :/ jedziemy na tym samym wózku hehe
6 lat temu to na sama myśl o seksach zachodziłam w ciąże A teraz to pewnie potrwa.. żeby się w ogóle udało! jeszcze ten jeden cykl spróbujemy a potem przerwa. O ile wytrzymam bo znając życie nie wytrzymam haha i znów będzie dziecko jesienne...
Walczymy dalej!
reklama
Dwa+Trzy
@princess_88 testujesz kiedy?
Podziel się: