martoosia04
Fanka BB :)
U mnie tylko jedna z trzech ciąż sie zgadza.
Z Obrączka za to wszystko sie zgadza.
Z Obrączka za to wszystko sie zgadza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Wg jednej teorii owolacja i bliskie jej okolice to chłopak, ja się tej teorii trzymałam i się udało chociaż ciągle powtarzam że nie jestem do końca przekonana czy to teoria na pewno czy przypadek Druga teoria to jak dobrze rozumiem owulacja + 12 h to dziewczynka ( i tu jestem pełna podziwu bo w jaki sposób określić ten moment i testy owjulacyjne podają przybliżony czas i na monitoringu lekarz określa wielkość pęcherzyka i określa mniej więcej w jakim czasie powinien pęknąć ale nie jest to określone co do godziny ).
Jest jeszcze urządzenie do kontrolowania cyklu i wg niego na chłopca przed owulacja.
Jak coś mylę to koleżanki mnie poprawią.
I bądź tu mądry i pisz wiersze
Ja po ostatnim cyklu, kiedy byłam pewna, że to ciąża nie ufam już sobie ani w milimetrzeKurde dziewczyny, coś czuje ze w tym cyklu się udało. Robiliśmy króliczki od 11 do 25 dc a owu była 24 dc - przesunęła mi owu herbata miętowa i CLO. Nie było seksow tylko w sam dzień owu i to nie celowo nawet, po prostu tak wyszło. Jestem pełna nadziei bo w tym cyklu już 7 dpo szyjka jest wysoko a poprzedni cykl ani drgnęła. Piersi tez powoli zaczynaja tak delikatnie pobolewac wiec myśle ze mamy szanse niestety bylismy na wakacjach i ja myśląc ze już po owulacji nie wzięłam moich żeli do zakwaszania pochwy i pewnie pH było chlopczykowe :/ za 2-3 dni zaczynam testować która testuje ze mną?
Ja tez sobie nie ufam ale szyjke obserwuje już od dawna i nigdy się tak wysoko nie unosiła. Coś jest na rzeczy... a moze nie. heheJa po ostatnim cyklu, kiedy byłam pewna, że to ciąża nie ufam już sobie ani w milimetrze
Ten cykl jest zupełnie spokojny,wyluzowany, bez plamień i potężnego bólu no i cyc w dodatkowym rozmiarze więc wszystko jest ok
Testuję pewnie od poniedziałku bo to będzie 10dpo
Kciuki, oby się udało[emoji110]Ja tez sobie nie ufam ale szyjke obserwuje już od dawna i nigdy się tak wysoko nie unosiła. Coś jest na rzeczy... a moze nie. hehe
To trzymam kciuki za nas! Oby tym razem nam się udało dużo różu!!!
Ja mam dwóch synów że starań codziennych, nie było ani jednego dnia przerwy[emoji4]i przytulanki mniej więcej codziennie wieczorem o stałej porze. Teraz w drodze dziewczynka i w sumie sexy też prawie codziennie z jednym dniem przerwy niby w dniu owulacji. Chociaż ja sądzę że miałam ją wcześniej niż pokazała aplikacja. Ja nie wiem czy ta częstotliwość, odstęp itp mają jakieś znaczenie, czy nie jest to zwykła loteria...