reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja z króliczków to synow mam [emoji23][emoji23]
Młodym sie było to sie chciało, a teraz leniwce stare to odstęp 5 dni pomiędzy seksami i córcia [emoji178]
Wczoraj skończyła juz 7 tygodni [emoji33]
IMG_7686.jpg

Prawda, że dziewczynkowo hahahaha
Wg LCB pewnie tak ;)
U Nas tak wyszło bo owu miała być 26.10 a zaskoczyła Nas 24.10 choć ja bardziej stawiam na 25.10 bo te wszelkie szczyty były 24.10 a owu najczęściej występuje po a nie w trakcie. Czy coś pomieszałam?
25.10 dokładnie ok.15 poczułam to specyficzne kłucie jajnika (kolejny miesiąc prawego).

Plany planami, króliczków miało nie być, wytrzymaliśmy całe 5 dni a później jakoś samo tak, o hahaha
A wszystko przez to, że wymyśliłam sobie jeden jedyny raz z abstynencji ale 3 dni przed i później stwierdzilam, że to bez sensu bo będą tak osłabione, że nie dopłyną. To trzeba było uwolnić i osłabić ,żeby te 3dni przed były świeżaki ;)
A tyle się gada, że na córkę trzeba rzadziej, bez wariacji ..

Załączniki

• Screenshot_20191027-092412.png
    Screenshot_20191027-092412.png
    92,2 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry