reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja z króliczków to synow mam [emoji23][emoji23]
Młodym sie było to sie chciało, a teraz leniwce stare to odstęp 5 dni pomiędzy seksami i córcia [emoji178]
Wczoraj skończyła juz 7 tygodni [emoji33]
IMG_7686.jpg

Prawda, że dziewczynkowo hahahaha
Wg LCB pewnie tak ;)
U Nas tak wyszło bo owu miała być 26.10 a zaskoczyła Nas 24.10 choć ja bardziej stawiam na 25.10 bo te wszelkie szczyty były 24.10 a owu najczęściej występuje po a nie w trakcie. Czy coś pomieszałam?
25.10 dokładnie ok.15 poczułam to specyficzne kłucie jajnika (kolejny miesiąc prawego).

Plany planami, króliczków miało nie być, wytrzymaliśmy całe 5 dni a później jakoś samo tak, o hahaha
A wszystko przez to, że wymyśliłam sobie jeden jedyny raz z abstynencji ale 3 dni przed i później stwierdzilam, że to bez sensu bo będą tak osłabione, że nie dopłyną. To trzeba było uwolnić i osłabić ,żeby te 3dni przed były świeżaki ;)
A tyle się gada, że na córkę trzeba rzadziej, bez wariacji ..

Załączniki

• Screenshot_20191027-092412.png
    Screenshot_20191027-092412.png
    92,2 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry