milla01
Fanka BB :)
A może z 0+12?U mnie będzie dziewczynka [emoji3059] raczej z króliczków[emoji6]Zobacz załącznik 1038926
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może z 0+12?U mnie będzie dziewczynka [emoji3059] raczej z króliczków[emoji6]Zobacz załącznik 1038926
Pocieszylas mnie. Ale rozumiem,że masz 3 córki?Ja mam średnia córkę z króliczków od 9 do 18 dnia cyklu, owulacją była 17 dnia cyklu.
Powodzenia &&&&
Jak to w koncu jest z tą owulacja zawsze w owu chłopy czy to loteria . Bo tak dziś jestem juz po owu która była wczoraj ,niestety przegapilam. A czy dzisiejsze działania coś dadzą to się okaże.
Ale zaczęłam czytać i co artykuł to inna teoria. Macie jakieś wnioski?
Mam dwie córy chłop by się przydał dla równowagi malzonka bo piesek suczka królik dziewczynka ikon biedny sam z taka niesprawiedliwosci samych bab w domu
I tak się zastanawiam jakie są teorie na chlopcow
U nas sprawdziło się że na chłopca tylko w dzień owulacji A na dziewczynkę w każdy dzień tylko nie w owulacje i dzień po jakby miała się przesumacCzytałam że w przypadku chłopca w macicy nie może być żadnych czekających żołnierzykow dziewczynkowych, bo jeżeli dochodzi do owulacji to nawet jeżeli właśnie wspołżyjemy to jajo zapladniają te czekające dziewczynkowe a nie świeże chlopczykowe. Krótko mówiąc w przypadku starania się o chłopca do owulacji trzeba się zabezpieczać
U mnie się nie zgadza. Jestem w drugiej ciazyDziewczyny absolutnie nie wierzę w żadne kalendarze chińskie i itp ale ostatnio wypadła mi przez przypadek taka tabletka ( liczy się wiek skończony w dniu zaplodnienia ) i zgadza mi się w 100%
To pewnie jak z tym wrozeniem z obrączki ( mi się nie sprawdza )
Miłego zimnego dnia
U mnie wszystkie 3 odwrotnie w tej tabelce pokazuje.Dziewczyny absolutnie nie wierzę w żadne kalendarze chińskie i itp ale ostatnio wypadła mi przez przypadek taka tabletka ( liczy się wiek skończony w dniu zaplodnienia ) i zgadza mi się w 100%
To pewnie jak z tym wrozeniem z obrączki ( mi się nie sprawdza )
Miłego zimnego dnia