reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paula no na szczęscie to mnie nie dotyczy ale moja mama mnie wkurza że nic tej swojej siostrze nie powie żeby ją do porządku doprowadzić, żeby się z buciorami nie pchała w ich życie, tylko jeszcze jej rację przyznaje! :wściekła/y: Podniosła mi ciśnienie chwilowo, ale wiem że teraz muszę dbać nie tylko o siebie, więc już się uspokoiłam :tak::-)

reklama
Anufifi kurcze każdy mówi co innego i nie wiadomo w końcu :sorry2: może idź jeszcze do trzeciego lekarza, to może przychyli się do którejś z tych opinii i będzie można się wtedy do niej skłonić :confused:

Zaraz weekend i zmykacie z pracy do domu..:baffled::-D

Miłego weekendu wszystkim!!! My w ten weekend w domku siedzimy, to i dzisiaj i jutro będę na bb wpadać, tylko niedziela to pełen czas dla Męża :-)

Ptasiorek ja bym oczywiście zrobiła bo to juz juz dzien przed @ to i tak bedzei dobrze widoczne ...5 dni jest watpliwe ale jeden ...a juz wiemy ze sobotnie testy sa fajowe ...bo jarzebinka tez miała w niedziele a zatestowała w sobote i było :)

o nieEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee nie ide juz do żadnego lekarza ...byłam u 5 róznych i każdy co innego ...nie chce juz sobie robic wiekszego bałaganu ...dokaąd nie zajde siedze u tego ...potem do dwóch bede chodzic zeby sie mój połoznik nie obraził , a jak bedzie ok zostane juz u tego co z nim rodziłam i rodzic bede ....

w ogóle o czym ja pisze ....ja narazie jestem na etapie czekania na @ hehehe

PYSZCZKU i jak jakoś tak czuję, żeby nie pokręcać i zaczekać na rozwój wypadków i dopiero zatestować... Nawet na testach radzą poczekać do dnia niepojawionej @...
Jutro jeszcze nie testuję, jest weekend, to rodzinka w komplecie, wypadowy obiad u rodziców... i nie będzie czasu na rozmyślanie ;-)

Witam sie po długim czasie.:-)
Nie pisałam chwilę, ale mam nadzieję, że jest jeszcze tu miejsce dla mnie.
Bardzo dziekuje Margaritta za pomoc przy suwaczkach, ale niestety teraz nie dam rady sie nimi zająć. Dziewczyny chodzi o moje samopoczucie. No nie wiedziałam, że aż tak bedzie źle. Mam mega mdłości, nie daje normalnie rady, śpię cały czas, tzn. jak tylko przyjde z pracy od razu kieruję sie w stronę łóżka. Nic nie moge jeść, ale staram sie wcisnąć to i owo. Czekam zniecierpliwością aż te objawy przejdą i będę mogła cieszyć się ciążą. To już 7 tydzień!:-)

BARDZO GRATULUJĘ ZACIĄŻONYM DZIEWCZYNOM

Odezwe się za jakiś czas.W środę mam wizyte u gina, może już coś zobaczę.:-)

Paula ten dupocostam kosztuje 40zl a witaminy 35 wiec sporo bo w pierwszej ciazyte same witaminy kosztowaly 25zl..
Pyszczek a tobie ta luteina pomoze zagniezdic sie fasolce?ile ona kosztuje??
Ja dostalam ten dupocostam na 10dni wiec do srody jak zaczne jutro brac a wizyte mam w pt wiec 2dni bede bez tego leku i co wtedy??
I widze ze w wiekszosci placimy za wizyte mniej wiecej tyle samo...
anufifi przyjdzie ta malpa zobaczysz...

reklama
Do góry