reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

nie no co ty mi jeszcze nigdy nie oddali recepty aby znowu z niej skozystac...no ale chyba jak przez 2dni nie bede miec tego lekarstwa to nic sie nie stanie co??

reklama
pYSZCZEK ja bylam juz na tych listopadowkach ale nie chce tam pisac dopuki ten watek sie nie przeniesie na poza forum!no chyba ze trzeba jeszcze raz stworzyc ten watek??

Gosia, mi sie wydaje,że moderator jak przyjdzie odpowiedni czas, czyli pewnikiem na dniach przeniesie ten watek jako główne podforum i listopadówki będa już tam gdzie powinny :tak::-D:tak:

Anuffi, jak przeczytałam Twojego posta o tych wizytach u lekarzy to witać w nim pełen optymizm i pozytywne patrzenie w przyszłośc i tak trzymać ....... :tak:

jeszcze 5 minutek ..................................... :tak::-D:tak:

Paula również miłego weekendu życzę!!! I do usłyszenia! :-)

Anufifi nie obrażaj się na mnie :dry: Buziaki ślę i tez miłego weekendu! ;-)

Gosia zapisała Ci duphaston bo po prostu jeden gin zapisuje duphaston a drugi luteinę..może duphaston ma lepszy marketing ;-) Ale skoro zapisała Ci na 10 dni to znaczy tylko doraźnie, może na dłużej wcale nie jest Ci potrzebna. Przecież lekarka wie co robi. Dużo dziewczyn wcale nie bierze takich leków i rodzi zdrowe, śliczne dzieci :tak: więc pewnie nie zaszkodzi dwa dni przerwy do wizyty, bo potem może Ci wcale nie zapisać jak plamienia przejdą ;-)

dziewczyny oczywiscie zartowałam z tym obrazaniem ...każda sama tu decyduje za siebie kiedy testuje ::tak:;-)...

Gosiu mysle ze lekarkaa wie co robi :) nie denerwuje sie tyle ...

dziewczynki zmykam naprawde do moich skarbeczków

ale jeszcze to będę dzisiaj

buziaki

Jarzebinko obys miala racje z tym przeniesieniem forum bo mnie denerwuje ze ono tak na uboczu jest:p
Pyszczku ja w pierwszej ciazy w ogole oprocz witamin nie bralam zadnych lekow zadnego plamienia nie maialam,teraz sie tak nieciekawie mi zaczelo...moja lekarka powiedziala ze tego plamienia prawie nie widac tam w srodku wiec obyscie mialy racje z tym czasowym przyjmowaniem tego dupostinu>

dziewczyny, tak twierdzi mój lekarz aja nie powiem, żebym był smutna ze bede miec cc ale kurka nie chce Was straszyć, popytajcie sie o to swojego ginka. każdy ma inną filozofię na ten temat

Witajcie:)

Gosiu, mysle, ze bedzie wszystko dobrze, musisz byc dobrej mysli:tak:

Ja zaczynam lapac smutasa:-( bo mam wszystkie objawy zblizajacej sie @:-(. Brzuch mnie juz mocno boli jak na wredote, a powinnam ja dostac dopiero w poniedzialek. Pewnie przylezie szybciej:-(. Z drugiej strony, jak ma przylezc, to niech juz bedzie, aby staranka nowe szybciej zaczac.

Witajcie Kochane.wpadam na chwilke i poczytuje Was troszke..
Royanna- nie smutaj sie..czasem w starankach trzeba byc cierpliwym...choc ak czlowiek chce miec dziecko to cięzko to przyjąc...Buziaki i trzymam kciuki zebys szybko mogla sie cieszyc rosnacym brzuszkiem:)

reklama
Do góry