reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

nie no ja rozumiem ze na kilka dni przed to sie trzeba zastanawiac ale 1 dzien napewno nic nie zmieni...ehhhh....juz mnie ten weekned nie cieszy:-:)-:)-(

dobrze , że Beti mnie słucha i idzie na bete w prszyszłym tygodniu , bo wy sie nie dajecie cieszyc :-p:-p:-p:-p:-p

reklama
WItaj Madziu ...życze zeby szybko mineło i zebys sie mogła cieszyc ....

Gosia ...nasza Aga bierze duphaston w ciazy....i brała w poprzedniej ...on pomaga w zagnieżdzaniu sie fasolce wiec sie nie martw .....

Aaaaaaaaaaaa:szok: wszystko na mnie?? Laski moje nie wygłupiać mi się tu proszę! :-D:-D:-D Będzie dobrze, niezależnie czy w weekend czy po weekendzie. Ptasiorek a ja w tym cyklu tez miałam takie przeczucie, żeby zaczekać, nie testować i co ma być to będzie, a skoro Ty tez masz takie przeczucie...:-);-)

Gosia ja pytałam mojego gina o duphaston, ale powiedział że on przepisuje luteinę bo zna jakieś wyniki badań które go bardziej do luteiny przekonują . Chyba tu na naszym lubelskim rynku bardziej popularna ;-) Luteina kosztuje normalnie ok 24 zł, a na receptę zapałaciłam za 3 opakowania 9 zł! :tak::-D Więc tanio, a mój gin mówi że jest jego zdaniem lepsza, ale każdy gin może mieć swoje zdanie :tak: Ja jestem jak na razie zaopatrzona jeszcze w 1 opakowanie czyli 30 tabletek, oprócz tego z którego teraz biorę

anufifi a co mam zrobic jak mam duphostin do srody a wizyte w pt dopiero 2dni bede bez tego leku..
Pyszczek to faktycznie tania ta luteina i skoro tak samo dziala to czemu moja gina mi nie przyepisala jej??dziewne

ale żeście sie rozpisały teraz a ja musze zmykać.....

życzę Wam miłego weekendu!!!!! :-) postaram sie zajrzeć jakoś ale napewno nie bede tak często jak w tygodniu....

Buziaczki dla Was wielkie i powiem Wam że dobrze mi z Wami :-):-):-)

Papatki!

reklama
Gosia , ja bym sobie kupiła ten dupaston a nie oddali ci recepty? bo mnie jak kupowałam to pani oddała....zebym mogła jeszcze kupowac....cholera szkoda ze wywaliłam ta recepte

Do góry