reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ojeeej :szok::szok::szok: współczuję Beti ....kurcze co te dzieci tak chorują :baffled::confused:

Anufifi a ile już Twój cykl trwa dni? A jeśli @ dalej nie będzie to wybierasz się do gina po kolejne leki?? Tulam mocno

dzisiaj 33 dzien ...choc w ostatnich miesiacach miałam dwa cykle po około 35 dni ....mam odczekac 5 dni od ostatniej tabletki...jesli nie bedzie przyjść ....dzisiaj wziełam ostatnią ....no i zobaczymy.....nie chce myslec ze nie przyjdzie :-:)-:)-(

Pyszczek państwo usg przewidziane jest 3 razy a prywatnie to chyba ile chcesz :tak:

ojej biedna córcia Beti :-(obie sie namęczyły w nocy! życzę dużo zdrówka niech ta jelitówka pójdzie sobie precz!!! :tak:

anufifi nie ma co narazie panikować jeszcze jest czas zeby @ przyszła, napewno przyjdzie :tak:

dziewczyny mam do Was prośbę, moja chrześniaczka bierze udział w konkursie na portlu pampers. Moze mogę liczyć na Wasze głosiki. Plisss :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

rosniemyrazem.pl

z góry dzięki Kochane

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam do Was prośbę, moja chrześniaczka bierze udział w konkursie na portlu pampers. Moze mogę liczyć na Wasze głosiki. Plisss :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

rosniemyrazem.pl

z góry dzięki Kochane

zrobione! :tak:

Pyszczek nawet chyba nie jest wskazane zeby robić usg na każdej wizycie, ale znam lekarzy którzy robią.

Anufifi to chyba Ty się mnie pytałaś o te mięśniaki u mojej koleżanki.....a więc ona miała 2 mięśniaki i przez nie miała krwawienia do połowy ciąży :-(całą ciąże brała duphaston aż do 35 tygodnia a w 36 urodziła, ale później się wchłonęły i teraz już jest ok.

reklama
Do góry