reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Bershka ja też zagłosowałam na Twoją chrześnicę :tak::-)

A teraz już pędzę na zakupy, miłego popołudnia Dziewczyny! :-)

Dzien dobry laseczki.

Becia bidulko i ta Twoja córcia-duze dzieci a kłopot i tak jest. Choroba nie wybiera -ale mam nadzieję,ze sie poprawi szybciutko i dzis juz pospicie;-) Buziale

anufifi czekam z Toba na @ ....znaczy sie ja swoja mialam- czekam na Twoją ;-) bo powinna przyjśc prawda ?

pyszczek uwazaj na siebie :tak: szczęściaro :-p

Bershka, Paula, gie-oska - pozdrawiam cieplutko.

Sylwia dlugo masz jeszcze tego męza::confused::-D

Czrodziejka ;-)

U nas raniutko była wiosna teraz juz niekoniecznie:dry: Na szcęscie piatek juz huraaa:-D Nie pracuje a ciesze się z piątku jak nie wiem :sorry2:

paaa

Margaritta te twoje skarby to cudenka

no powinna przyjść ....jak przyjdzie w niedziele uznam to za dobry znak .....:dry::dry:

bo 8 marca miałam ostatnia @ jak zaszłam z Tomusiem :)

reklama
fej kju very macz - ja z kolei tak mówie o Twoich chłopcach jak patrze na te suwaczki:sorry2: zawsze chce sie tego czego sie nie ma - czemu tak ?:dry:

Oby do niedzieli zatem:tak: Mój szanowny stwierdził,ze 8 marca zbankrutuje:-D:-D uwielbiam go :sorry2:

Do góry