reklama
Posprzątane, jeszcze tylko do sklepu skoczę po spożywkę i tylko gotowanie obiadu.... czyli plan prawie wykonany ;-) :-)
GOSIA, to może być nic, taka fizjologia. We wczesnych ciążach u wielu kobiet występuje plamnienie w dniach, w których miała być @ Zresztą piszesz, już nic nie plamisz. Nie zamartwiaj się na zapas, tylko jutro z rana idź do ginki...
To lecę do sklepu... ale wieje...
GOSIA, to może być nic, taka fizjologia. We wczesnych ciążach u wielu kobiet występuje plamnienie w dniach, w których miała być @ Zresztą piszesz, już nic nie plamisz. Nie zamartwiaj się na zapas, tylko jutro z rana idź do ginki...
To lecę do sklepu... ale wieje...
anufifi
tęsknię...
Baby ...czy wy oszalały z tym sprzataniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mój M mówi że ja to niczym czarownica zawsze z miotła i szmatą no ale do Was to ja się umywam ...chyba dzisiaj jak wróce to zaczne sprzątac bo zaczynam sie czuc jak kocmołuch
a mój M mówi że ja to niczym czarownica zawsze z miotła i szmatą no ale do Was to ja się umywam ...chyba dzisiaj jak wróce to zaczne sprzątac bo zaczynam sie czuc jak kocmołuch
Paula25
szczęśliwa :)
Gosia pisałam zeby okna umył mąż ale teraz to już po ptakach....we wczesnej ciąży trzeba na sebie bardzo uważać!!!! Miejmy nadzieje że to nic takiego a jutro pójdziesz do lekarza i da Ci duphaston i bedzie dobrze!!!! Trzymam kciuki!!!
Beti dzięki za wyjaśnienie :-)
Pyszczek podziwiam Cię ja to jestem noga z języków i życze szybkiego skonczenia i obrony!!!!
Beti dzięki za wyjaśnienie :-)
Pyszczek podziwiam Cię ja to jestem noga z języków i życze szybkiego skonczenia i obrony!!!!
Ostatnia edycja:
Paula25
a tak wogóle to podobno przy wczesnej ciąży może nawet wystąpić @ w pierwszych miesiącah
więc Gosia nic sie nie martw będzie dobrze!!!! stwirdzone że jesteś w ciąży to teraz tylko do gina i jak masz bóle i plamienia to duphaston dostaniesz i bedzie OK
więc Gosia nic sie nie martw będzie dobrze!!!! stwirdzone że jesteś w ciąży to teraz tylko do gina i jak masz bóle i plamienia to duphaston dostaniesz i bedzie OK
Ostatnia edycja:
Paula25
Baby ...czy wy oszalały z tym sprzataniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a u mnie mąż dzisiaj w domu sprząta i obiadek gotuje!!!
anufifi
tęsknię...
ja tez uważam że nic złego sie nie dzieje , ale szkoda ze nie masz gdzie isć dzisiaj bo znając ciebie to do jutra to ty oszalejesz..., a może idx gdzie indziej prywatnie dzisiaj?
Paula25
no własnie idź gdzies prywatnie po co sie masz denerwowac przez całą noc a w nocy wiadomo jak nie można spac to do głowy głupoty przychodzą więc jak masz taką możliwość to idź dzisiaj do jakiegoś gina!
reklama
Podziel się: