reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Posprzątane, jeszcze tylko do sklepu skoczę po spożywkę i tylko gotowanie obiadu.... czyli plan prawie wykonany ;-) :-)

GOSIA, to może być nic, taka fizjologia. We wczesnych ciążach u wielu kobiet występuje plamnienie w dniach, w których miała być @:tak: Zresztą piszesz, już nic nie plamisz. Nie zamartwiaj się na zapas, tylko jutro z rana idź do ginki...

To lecę do sklepu... :-p ale wieje... :szok:

Baby ...czy wy oszalały z tym sprzataniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry:
a mój M mówi że ja to niczym czarownica zawsze z miotła i szmatą no ale do Was to ja się umywam ...chyba dzisiaj jak wróce to zaczne sprzątac bo zaczynam sie czuc jak kocmołuch :crazy::crazy:

Gosia pisałam zeby okna umył mąż :no: ale teraz to już po ptakach....we wczesnej ciąży trzeba na sebie bardzo uważać!!!! Miejmy nadzieje że to nic takiego a jutro pójdziesz do lekarza i da Ci duphaston i bedzie dobrze!!!! Trzymam kciuki!!!

Beti dzięki za wyjaśnienie :-)

Pyszczek podziwiam Cię :tak::blink:ja to jestem noga z języków :zawstydzona/y: i życze szybkiego skonczenia i obrony!!!!

Ostatnia edycja:
a tak wogóle to podobno przy wczesnej ciąży może nawet wystąpić @ w pierwszych miesiącah :tak:

więc Gosia nic sie nie martw będzie dobrze!!!! stwirdzone że jesteś w ciąży to teraz tylko do gina i jak masz bóle i plamienia to duphaston dostaniesz i bedzie OK :tak:

Ostatnia edycja:
Baby ...czy wy oszalały z tym sprzataniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry:
a mój M mówi że ja to niczym czarownica zawsze z miotła i szmatą no ale do Was to ja się umywam ...chyba dzisiaj jak wróce to zaczne sprzątac bo zaczynam sie czuc jak kocmołuch :crazy::crazy:

a u mnie mąż dzisiaj w domu sprząta i obiadek gotuje!!! :tak::tak::tak:

ja tez uważam że nic złego sie nie dzieje , ale szkoda ze nie masz gdzie isć dzisiaj bo znając ciebie to do jutra to ty oszalejesz..., a może idx gdzie indziej prywatnie dzisiaj?

no własnie idź gdzies prywatnie po co sie masz denerwowac przez całą noc a w nocy wiadomo jak nie można spac to do głowy głupoty przychodzą więc jak masz taką możliwość to idź dzisiaj do jakiegoś gina!

reklama
rano ide prywatnie..nie znam innego lekarza prywatnego poza tym tyle sie razy nadzialam na zlych gin ze nie chce znowu..poczekam na rana...

Do góry