Elenaa
Fanka BB :)
A znasz powód tego? Macierzyństwo z synem Cie tak nie uszczesliwi jak z córka?A ja Wam powiem, że ostatnio marze o ponownym macierzyństwie i bardzo ale to bardzo pragnę żeby była dziewczynka. Najgorsze jest to ze jak sobie zadaje pytanie co bym zrobiła gdyby miał być na 100% syn to chyba bym się nie zdecydowała. Znów jakbym miała pewność ze będzie dziewczynka to bym się nie zastanawiała. Jestem okropna wolałabym już w ogóle nie marzyć, nie mieć tego pragnienia. Kocham syna i córkę tak samo. Mam wyrzuty sumienia ze nie jest mi to obojętne.
Ja ze względów mieszkaniowych wolalabym córkę, ale jak będzie chłopiec, trudno jakoś będę musiała ich w tych 2 pokojach porozmieszczac :-) no i będzie duży problem z imieniem ale coś byśmy wymyslili :-) czasem sobie myślę że chciałabym bliźniaki chlopca i dziewczynke bo mam jednakowe pragnienie na syna jak i na kolejną corke a wiem ze to będzie ostatnia ciąża. Tylko wtedy nasze 100 metrów byloby za małe i trzeba byłoby dom 200 metrowy budować więc rozsądek podpowiada że najlepiej byłoby ustrzelic corke, aby dziewczyny miały razem pokój a syn jako nastarszy miałby swoje królestwo na poddaszu :-)