reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
To wytrzymaj kochana, im dłużej w brzuszku to dla malutkiej lepiej. Zostaje Toska? Pozostałe dziewczyny jeszcze piszą? Wiesz co u nich słuchać?

Belle ma się dobrze. Już może rodzic bo skończyła 37tc. Wszystko u nich ok.

Grabcia urodziła zdrowego synusia pod koniec czerwca.

I tak, zostaje u nas Tosia. :) nikt nie chce już inaczej mowić na mała.

Leeleeth ma swoją wymarzona Hanusie [emoji178] ostatnio pokazywała jej foty. Mówiła, że wszyscy zakochani w małej.

Belle ma się dobrze. Już może rodzic bo skończyła 37tc. Wszystko u nich ok.

Grabcia urodziła zdrowego synusia pod koniec czerwca.

I tak, zostaje u nas Tosia. :) nikt nie chce już inaczej mowić na mała.

Leeleeth ma swoją wymarzona Hanusie [emoji178] ostatnio pokazywała jej foty. Mówiła, że wszyscy zakochani w małej.
To super życzę wszystkim spełnienia marzeń, oraz szybkich i szczęśliwych porodów

Nie mogło być inaczej [emoji7][emoji7][emoji7] suuuperr [emoji173]
Hej jestem po połówkowych [emoji16]
Mała wiercipiętka ma już 398g [emoji3590] Wszystkie narządy idealnie, paluszki, stopy, wszystko cud, miód, malina [emoji7] Uff kamień z serca.

Aaa kupiłam dzis jod. Kelp. Dawka 150. Wiec do obecnych 200 co biore juz cos tam daje.
Zobacze po 4 dawkach w poniedziałek czy coś ft3 zleciał na dół.
500_500_productGfx_baa8b43bd08910c97fb01e7c406845d3.jpeg

Nie tu mialam napisac [emoji23] zaśmiecam Wam watek. przeplasiam [emoji849]

@mis0890 co tam u Ciebie ? Kiedy starania? Jaki plan masz?
Cześć Wam :) jeśli chodzi o nas to...hmmm...starania chyba zawieszone w powietrzu. Zapowiada się u nas bardzo, ale to bardzo intensywna druga połowa tego roku Z jednej strony człowiek się cieszy, z drugiej strony czuję, że coś ważnego (a dla mnie chyba najważniejszego ucieka... ;)). Jaki plan? Owulacja lub dzień po. Postanowiliśmy iść "za większością", mamy nadzieję, że lcb prognozuje dobrze :) siły i wytrwałości dla wszystkich Dziewczyny!

Ostatnio większość z nas jest „zawieszona” i ciekawe kto z nas będzie pierwszy :) a LCB jak prognozuje syna ? Przed owulacją czy w owulacje ?

reklama
Haha [emoji23][emoji23] jak córkę urodziłam, to na drugi dzień po porodzie zamiast robić zdjęcia, to ja siedziałam z kalendarzem i odbierałam telefony [emoji23][emoji23] No cóż, może w drugiej ciąży zaznam co to jest L4 [emoji23] tego sobie życzę ;)
Ja pamiętam,jak starszy miał 2.5,młodszy 3 mies, październik, śnieg zaczął padać,A ja z nimi w kombinezonach poszłam coś załatwić w urzędzie. Starszy nadruchliwy,skacze,nie usiedzi, zaraz cały mokry. Młodszy w nosidełka,upocony rozpacza,bo chce cyca , a ja po operacji,całą oklejona plastrami idę przez urząd z segragatorem pełnym dokumentów i nagle wypadł mi z rak ten segregator. Ani się schylić z tym nosidelkiem,ani puścić 2.5latka,bo ucieknie :D Teraz się z tego śmieje,ale wtedy byłam mokrutenka i miałam ochotę płakać na głos. Taka rzeczywistosc kobiet z własną firma :)

Do góry