reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak samo mamy przeje**ne [emoji23][emoji23][emoji23] urlop to pracownicy mogą mieć, a my nawet na porodówce będziemy jeszcze w pracy

Haha [emoji23][emoji23] jak córkę urodziłam, to na drugi dzień po porodzie zamiast robić zdjęcia, to ja siedziałam z kalendarzem i odbierałam telefony [emoji23][emoji23] No cóż, może w drugiej ciąży zaznam co to jest L4 [emoji23] tego sobie życzę ;)

reklama
Ja przewiduje u siebie tak 3-4 dni max
Haha [emoji23][emoji23] jak córkę urodziłam, to na drugi dzień po porodzie zamiast robić zdjęcia, to ja siedziałam z kalendarzem i odbierałam telefony [emoji23][emoji23] No cóż, może w drugiej ciąży zaznam co to jest L4 [emoji23] tego sobie życzę ;)

No teraz dwa rozumki mam [emoji23][emoji23][emoji23]
Chociaz moj jeszcze troche otępiały. Ale II trymestr to mam nadzieje ze juz zmądrzeje.
Roboty w huk mamy. Oj są obroty hehe
Zatem wytrwałości moja droga [emoji23] ale nosząc pod sercem synka, pewnie masz jeszcze więcej mobilizacji ;) [emoji170]

Hej dziewczynki. Widzę dużo nowych nicków, te stare może mnie pamiętają :)

Martoosia Ty chyba niedługo masz termin, jak się czujesz?
Co słychać u Miciurki, Belle, Grabci, Marzycielki, Leeleeth,
Mis jak idą starania?

Dawno nie zaglądałam, a dzisiaj mam więcej czasu. Szybko opowiadajcie co słychać. Wszystkich starych nicków nie pamiętam, że ale wszystkie dziewczyny co mnie pamiętacie meldowac co u Was

Hej dziewczynki. Widzę dużo nowych nicków, te stare może mnie pamiętają :)

Martoosia Ty chyba niedługo masz termin, jak się czujesz?
Co słychać u Miciurki, Belle, Grabci, Marzycielki, Leeleeth,
Mis jak idą starania?

Dzięki kochana że pytasz :*
U nas ok, mała rośnie. Dziś miałam usg i wyszło 2050g (33+1tc) więc kolejna barierę mamy za sobą. Ale po badaniu czuję się jak przejechana walcem. Coraz cześciej skurcze mam w tej ciąży, kłucia w pochwie... lekarz każe wytrzymać jeszcze 2 tygodnie dla większego bezpieczeństwa.

reklama
Dzięki kochana że pytasz :*
U nas ok, mała rośnie. Dziś miałam usg i wyszło 2050g (33+1tc) więc kolejna barierę mamy za sobą. Ale po badaniu czuję się jak przejechana walcem. Coraz cześciej skurcze mam w tej ciąży, kłucia w pochwie... lekarz każe wytrzymać jeszcze 2 tygodnie dla większego bezpieczeństwa.
To wytrzymaj kochana, im dłużej w brzuszku to dla malutkiej lepiej. Zostaje Toska? Pozostałe dziewczyny jeszcze piszą? Wiesz co u nich słuchać?

Do góry