martoosia04
Fanka BB :)
Świetne imię. Bardzo oryginalne. Przynajmniej wiesz, że drugiego takiego w okolicy nieprędko znajdziesz [emoji23]
Ja tak mam z naszym Tobiaszem [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Świetne imię. Bardzo oryginalne. Przynajmniej wiesz, że drugiego takiego w okolicy nieprędko znajdziesz [emoji23]
@SalsaPL ,@Anusiak1990 gratuluje synusiów.
Wiedziałam,że wybrałam po raz kolejny nie ten moment.Wcześniej same dziewczynki się rodziły.Koniec roku i początek następnego obfity w chłopców.Cóż muszę pomyśleć nad chłopięcym imieniem.Ale mam z tym problem bo mam już dwóch.
Nasz też będzie przystojny po tatusiu heheh a rozumek po mamusi tak sobie podzieliliśmy heheheSuper ! [emoji170] Lubię oryginalne imiona. Na studiach miałam kolegę o tym imieniu i muszę przyznać, że był przystojny [emoji23][emoji6] ja ogólnie lubię twarde imiona, potem jako dorosły człowiek, nie ma obciachu się przedstawiać.
Super imieŚwietne imię. Bardzo oryginalne. Przynajmniej wiesz, że drugiego takiego w okolicy nieprędko znajdziesz [emoji23]
Miałyśmy być razem,nie kombinuj Ja też dzisiaj odebrałam wyniki z zabójczy poziomem żelaza- całe 36 przy normie 50-120 :/@SalsaPL a więc powodzenia w wymarzonej wyprawce ! imie masz już na oku ? Dziękuję za kciuki, ale to nie ciąża, coś się znowu „ przyplątało ”, nawet piersi mam powiększone, więc przygoda z hormonami jeszcze się nie kończy. Łapie niebieski na przyszłość. Rezerwę różu zostawiam @milla1982 i @Naomi_24 ja w ciąży pewnie będę ostatnia.
A przypomnij w jaką plec celowalaś?Obiecałam że dam znać jak będę po polowkowym badaniu także dziś płeć została potwierdzona chłopak 100%.
W chlooca. Mamy juz dwie coreczki no i nareszcie trafil sie rodzynekA przypomnij w jaką plec celowalaś?