reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Świetne imię. Bardzo oryginalne. Przynajmniej wiesz, że drugiego takiego w okolicy nieprędko znajdziesz [emoji23]
Ja tak mam z naszym Tobiaszem [emoji23]

Tobiasz też mi się podoba, tak męsko brzmi [emoji7][emoji6] i właśnie fajne jest to, że jest to imie mało popularne. Dla syna będzie mi bardzooo ciężko wybrać imię, ale myślę, że raczej pójdę w nowoczesność i oryginalność.

@SalsaPL ,@Anusiak1990 gratuluje synusiów.
Wiedziałam,że wybrałam po raz kolejny nie ten moment.Wcześniej same dziewczynki się rodziły.Koniec roku i początek następnego obfity w chłopców.Cóż muszę pomyśleć nad chłopięcym imieniem.Ale mam z tym problem bo mam już dwóch.

Możesz być wyjątkiem :) jak byłam w ciąży z córką to, wtedy była fala samych dziewczynek. Mam nadzieje, że w drugiej ciąży trafię na wysyp chłopców [emoji170] lub będę właśnie tym wyjątkiem :) co do imienia, dla chłopca mam ich całą mase, dla dziewczynki mamy jedno i to, takie naciągane, bo imie które nosi córka podobało mi się od dziecka [emoji173]️

Miał byc Edward ale nie lubie zrobienia Edek...no bo bez kredek [emoji14] I tak też mi sie z Gierkiem kojarzy hahahaha
I tak zostałam przy tej literce E żeby zawęzić poszukiwania [emoji12]
Jak mały w domku można mówić Erwinek, Ercio, zresztą tak już mówie :)
A jak bedzie duzy to tez mi wlasnie zależało żeby nie było jakieś takie.. no wiecie o co chodzi.. dziecinne
Super ! [emoji170] Lubię oryginalne imiona. Na studiach miałam kolegę o tym imieniu i muszę przyznać, że był przystojny [emoji23][emoji6] ja ogólnie lubię twarde imiona, potem jako dorosły człowiek, nie ma obciachu się przedstawiać.
Nasz też będzie przystojny ;) po tatusiu heheh a rozumek po mamusi :D tak sobie podzieliliśmy hehehe

Świetne imię. Bardzo oryginalne. Przynajmniej wiesz, że drugiego takiego w okolicy nieprędko znajdziesz [emoji23]
Ja tak mam z naszym Tobiaszem [emoji23]
Super imie :)

@SalsaPL a więc powodzenia w wymarzonej wyprawce ! :) imie masz już na oku ? Dziękuję za kciuki, ale to nie ciąża, coś się znowu „ przyplątało ”, nawet piersi mam powiększone, więc przygoda z hormonami jeszcze się nie kończy. Łapie niebieski na przyszłość. Rezerwę różu zostawiam @milla1982 i @Naomi_24 :) ja w ciąży pewnie będę ostatnia.
Miałyśmy być razem,nie kombinuj :) Ja też dzisiaj odebrałam wyniki z zabójczy poziomem żelaza- całe 36 przy normie 50-120 :/

@SalsaPL moja córka ma w przedszkolu Edwarda, mówią na niego Edzio. Ale ja akurat nie lubię tych starych imion i tych zdrobnień. Często rodzice wybierają imię bo fajnie brzmi w zdrobnieniu, a w dorosłym życiu bywa to, uciążliwe i brzmi strasznie oficjalne. Ale to, kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje :)

reklama
Do góry