reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja jednak muszę odłożyć starania na wrzesień bo mam nawrót anginy. Muszę się porządnie wyleczyć aby w ciąży potem nie faszerowac się lekami. Mam tylko nadzieje ze potrm uda się szybko zajsc w ciąże jak wcześniej (I ciaza-2 cykl, II ciąża-1 cykl), choć mam świadomość że jestem starsza i może być większy problem dlatego też nie chce z tym zwlekać tak bardzo. Choć o dziwo całe życie mialam nieregularne cykle a po drugiej ciąży po skończonym karmieniu niemal jak w zegarku 28 dni.

reklama
[emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]
20190709_085423.jpeg

Ślicznosci[emoji7]
Dwa miesiące...toż to już panienka. Śliczna kluseczka.
Piękny widok.
Wszystkiego dobrego dla Was[emoji8]
Oj wszystko możliwe, że się nie chwalilam. Choć wydaje mi się że info pisałam.
To tak Julia 10.07 skończy już 2 mce [emoji6]
Skradł nasze serca od razu. Chłopcy ja uwielbiają, szczególnie młodszy zacalowalby. Ale on jest mega czuły o wrażliwy, a starszak raczej stroni od buziaki i przytulania do każdego. Stąd pewnie różnica. Mała już nie taka mała no jest co dźwigać.
A u ciebie już zaraz za moment rozwiązanie. Ale cudownie. Tak szybko zlecialo. Pamiętam początki ciąży [emoji6]

Grabcia a jak u ciebie? Kiedy radzisz? Cc czy sama próbujesz? Nie wiem czy tu pisałam, ale mój drugi vbac był ekspresowy bo urodziłam w 25 minut od wejścia na porodowke.

Temacie fotkę mojej kluseczki [emoji171]
Zobacz załącznik 995797

Ostatnia edycja:
[emoji170] Dziękuję wszystkim za niebieską energię [emoji3059][emoji3059][emoji4][emoji4][emoji8][emoji8]
Co do technicznej strony starań o chłopca->
@16.04-18.04
Seksik 21.04. Czyli 6dc w sumie to w nocy..do rana ;) to mozna uznać ze to 7dc.
Cykle miałam po 22-23 dni czyli owu teoretycznie potwierdzona przez monity wczesniej byla u mnie 14-15 dzien przed kolejna @, a wiec dosc szybko bo w miedzy 7 a 9 dc owulacja.
Wychodzi na to że w praktyce im blizej owu tym wiecej niebieskiego.
Po wieku dzidzi z usg tez tak wychodzi ze roznica tygodnia miedzy terminem z ostatniej@. Strzał w dziesiątkę

Ej,no coś Ty? Pomyliłaś dziewczyny...
@Grabcia123 urodziła 23czerwca synka Bartusia,szybkie i niespodziewane sn.
A to @Genadia ma córkę Julię ale to na sierpniowkach. Tu jej dziewczyny nie znają.
@Ann_ Grabcia urodziła przez cc. Tez Julkę. Ciut za wcześnie rodziła, bo wody jej odchodziły. Czekają z niecierpliwością na wyjście do domu.

reklama
Do góry