reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja jednak muszę odłożyć starania na wrzesień bo mam nawrót anginy. Muszę się porządnie wyleczyć aby w ciąży potem nie faszerowac się lekami. Mam tylko nadzieje ze potrm uda się szybko zajsc w ciąże jak wcześniej (I ciaza-2 cykl, II ciąża-1 cykl), choć mam świadomość że jestem starsza i może być większy problem dlatego też nie chce z tym zwlekać tak bardzo. Choć o dziwo całe życie mialam nieregularne cykle a po drugiej ciąży po skończonym karmieniu niemal jak w zegarku 28 dni.

reklama
[emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]
20190709_085423.jpeg

Ślicznosci[emoji7]
Dwa miesiące...toż to już panienka. Śliczna kluseczka.
Piękny widok.
Wszystkiego dobrego dla Was[emoji8]
Oj wszystko możliwe, że się nie chwalilam. Choć wydaje mi się że info pisałam.
To tak Julia 10.07 skończy już 2 mce [emoji6]
Skradł nasze serca od razu. Chłopcy ja uwielbiają, szczególnie młodszy zacalowalby. Ale on jest mega czuły o wrażliwy, a starszak raczej stroni od buziaki i przytulania do każdego. Stąd pewnie różnica. Mała już nie taka mała no jest co dźwigać.
A u ciebie już zaraz za moment rozwiązanie. Ale cudownie. Tak szybko zlecialo. Pamiętam początki ciąży [emoji6]

Grabcia a jak u ciebie? Kiedy radzisz? Cc czy sama próbujesz? Nie wiem czy tu pisałam, ale mój drugi vbac był ekspresowy bo urodziłam w 25 minut od wejścia na porodowke.

Temacie fotkę mojej kluseczki [emoji171]
Zobacz załącznik 995797

Ostatnia edycja:
[emoji170] Dziękuję wszystkim za niebieską energię [emoji3059][emoji3059][emoji4][emoji4][emoji8][emoji8]
Co do technicznej strony starań o chłopca->
@16.04-18.04
Seksik 21.04. Czyli 6dc w sumie to w nocy..do rana ;) to mozna uznać ze to 7dc.
Cykle miałam po 22-23 dni czyli owu teoretycznie potwierdzona przez monity wczesniej byla u mnie 14-15 dzien przed kolejna @, a wiec dosc szybko bo w miedzy 7 a 9 dc owulacja.
Wychodzi na to że w praktyce im blizej owu tym wiecej niebieskiego.
Po wieku dzidzi z usg tez tak wychodzi ze roznica tygodnia miedzy terminem z ostatniej@. Strzał w dziesiątkę

Ej,no coś Ty? Pomyliłaś dziewczyny...
@Grabcia123 urodziła 23czerwca synka Bartusia,szybkie i niespodziewane sn.
A to @Genadia ma córkę Julię ale to na sierpniowkach. Tu jej dziewczyny nie znają.
@Ann_ Grabcia urodziła przez cc. Tez Julkę. Ciut za wcześnie rodziła, bo wody jej odchodziły. Czekają z niecierpliwością na wyjście do domu.

reklama
Do góry