reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ok tak. U mnie 36+3. Jeszcze chwila i spotkanie z córeczką. Mentalnie jestem gotowa. Technicznie zostały pierdoły,ale mam zapas energii więc wszystko ogarnę.
Zdrówka kochana[emoji8]
Super :) szybko zleciała ta Twoja ciąża :) to mówisz, że byłaś wypocząć i nabrać sił na poród ? hehe :)

A jak się mają pozostałe dziewczyny ? @belle81, @rena-chan, @Biedronka0506 ? Jeśli kogoś pominęłam - przepraszam, ale to chyba Wasza ostatnia prosta :)

reklama
Ja planowałam drugie- córkę. Już jako dziecko
Marzyłam o córce. Jak okazało się ze będzie pierwszy syn to się cieszyłam. Ale w głowie miałam myśl ze druga na pewno będzie dziewczynka. Nie wiem ile sukcesu jest w planowaniu (udała nam się córka druga) wierze w pH. Spróbuje
Ja też marzyłam,ale wyszedł nam śliczny blondasek,który ciągle powtarza,że nas kocha i weźmie z mama ślub:)

Już 8 tyg? A nie chwaliłaś się.
Cieszę się ze wszystko dobrze i zdrowo dziewczynka rośnie;) Jak ma panienka na imię?
Ok tak. U mnie 36+3. Jeszcze chwila i spotkanie z córeczką. Mentalnie jestem gotowa. Technicznie zostały pierdoły,ale mam zapas energii więc wszystko ogarnę.
Zdrówka kochana[emoji8]
Oj wszystko możliwe, że się nie chwalilam. Choć wydaje mi się że info pisałam.
To tak Julia 10.07 skończy już 2 mce [emoji6]
Skradł nasze serca od razu. Chłopcy ja uwielbiają, szczególnie młodszy zacalowalby. Ale on jest mega czuły o wrażliwy, a starszak raczej stroni od buziaki i przytulania do każdego. Stąd pewnie różnica. Mała już nie taka mała no jest co dźwigać.
A u ciebie już zaraz za moment rozwiązanie. Ale cudownie. Tak szybko zlecialo. Pamiętam początki ciąży [emoji6]

Grabcia a jak u ciebie? Kiedy radzisz? Cc czy sama próbujesz? Nie wiem czy tu pisałam, ale mój drugi vbac był ekspresowy bo urodziłam w 25 minut od wejścia na porodowke.

Temacie fotkę mojej kluseczki [emoji171]
PicsArt_07-08-10.31.45.jpeg

Nooo to, u mnie jest podobie, nie chce, ale wiem, że chce i doskonale wiem, że mi tego nie powie :) fakt, czas teraz na ciąże u nas nie jest dobry, ale jak już wszytko uda nam się załatwić i dokończyć, to nie powinien stawiać oporów. Pewnie mu jeszcze kiedyś za to, zwlekanie podziękuje ;)
Dobry temat...chyba pogadam o tym z mężem jak to jest z tą chęcia posiadania dziecka w meskim wydaniu. Moj maz bardzo kocha dzieci,nasze i cudze,ma znini świetny kontakt,pomysly na zabawę,ale jak mu za pierwszym razem mówiłam "będę w ciazy",to chyba nie brał tego na serio. Jak zobaczył test 2tyg później-mina bezcenna :D

Oj wszystko możliwe, że się nie chwalilam. Choć wydaje mi się że info pisałam.
To tak Julia 10.07 skończy już 2 mce [emoji6]
Skradł nasze serca od razu. Chłopcy ja uwielbiają, szczególnie młodszy zacalowalby. Ale on jest mega czuły o wrażliwy, a starszak raczej stroni od buziaki i przytulania do każdego. Stąd pewnie różnica. Mała już nie taka mała no jest co dźwigać.
A u ciebie już zaraz za moment rozwiązanie. Ale cudownie. Tak szybko zlecialo. Pamiętam początki ciąży [emoji6]

Grabcia a jak u ciebie? Kiedy radzisz? Cc czy sama próbujesz? Nie wiem czy tu pisałam, ale mój drugi vbac był ekspresowy bo urodziłam w 25 minut od wejścia na porodowke.

Temacie fotkę mojej kluseczki [emoji171]
Zobacz załącznik 995797
Cudownie ♡♡♡ ale masz piękne dzieci!

reklama
Do góry