reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ok tak. U mnie 36+3. Jeszcze chwila i spotkanie z córeczką. Mentalnie jestem gotowa. Technicznie zostały pierdoły,ale mam zapas energii więc wszystko ogarnę.
Zdrówka kochana[emoji8]
Super :) szybko zleciała ta Twoja ciąża :) to mówisz, że byłaś wypocząć i nabrać sił na poród ? hehe :)

A jak się mają pozostałe dziewczyny ? @belle81, @rena-chan, @Biedronka0506 ? Jeśli kogoś pominęłam - przepraszam, ale to chyba Wasza ostatnia prosta :)

reklama
Ja planowałam drugie- córkę. Już jako dziecko
Marzyłam o córce. Jak okazało się ze będzie pierwszy syn to się cieszyłam. Ale w głowie miałam myśl ze druga na pewno będzie dziewczynka. Nie wiem ile sukcesu jest w planowaniu (udała nam się córka druga) wierze w pH. Spróbuje
Ja też marzyłam,ale wyszedł nam śliczny blondasek,który ciągle powtarza,że nas kocha i weźmie z mama ślub:)

Już 8 tyg? A nie chwaliłaś się.
Cieszę się ze wszystko dobrze i zdrowo dziewczynka rośnie;) Jak ma panienka na imię?
Ok tak. U mnie 36+3. Jeszcze chwila i spotkanie z córeczką. Mentalnie jestem gotowa. Technicznie zostały pierdoły,ale mam zapas energii więc wszystko ogarnę.
Zdrówka kochana[emoji8]
Oj wszystko możliwe, że się nie chwalilam. Choć wydaje mi się że info pisałam.
To tak Julia 10.07 skończy już 2 mce [emoji6]
Skradł nasze serca od razu. Chłopcy ja uwielbiają, szczególnie młodszy zacalowalby. Ale on jest mega czuły o wrażliwy, a starszak raczej stroni od buziaki i przytulania do każdego. Stąd pewnie różnica. Mała już nie taka mała no jest co dźwigać.
A u ciebie już zaraz za moment rozwiązanie. Ale cudownie. Tak szybko zlecialo. Pamiętam początki ciąży [emoji6]

Grabcia a jak u ciebie? Kiedy radzisz? Cc czy sama próbujesz? Nie wiem czy tu pisałam, ale mój drugi vbac był ekspresowy bo urodziłam w 25 minut od wejścia na porodowke.

Temacie fotkę mojej kluseczki [emoji171]
PicsArt_07-08-10.31.45.jpeg

Nooo to, u mnie jest podobie, nie chce, ale wiem, że chce i doskonale wiem, że mi tego nie powie :) fakt, czas teraz na ciąże u nas nie jest dobry, ale jak już wszytko uda nam się załatwić i dokończyć, to nie powinien stawiać oporów. Pewnie mu jeszcze kiedyś za to, zwlekanie podziękuje ;)
Dobry temat...chyba pogadam o tym z mężem jak to jest z tą chęcia posiadania dziecka w meskim wydaniu. Moj maz bardzo kocha dzieci,nasze i cudze,ma znini świetny kontakt,pomysly na zabawę,ale jak mu za pierwszym razem mówiłam "będę w ciazy",to chyba nie brał tego na serio. Jak zobaczył test 2tyg później-mina bezcenna :D

Oj wszystko możliwe, że się nie chwalilam. Choć wydaje mi się że info pisałam.
To tak Julia 10.07 skończy już 2 mce [emoji6]
Skradł nasze serca od razu. Chłopcy ja uwielbiają, szczególnie młodszy zacalowalby. Ale on jest mega czuły o wrażliwy, a starszak raczej stroni od buziaki i przytulania do każdego. Stąd pewnie różnica. Mała już nie taka mała no jest co dźwigać.
A u ciebie już zaraz za moment rozwiązanie. Ale cudownie. Tak szybko zlecialo. Pamiętam początki ciąży [emoji6]

Grabcia a jak u ciebie? Kiedy radzisz? Cc czy sama próbujesz? Nie wiem czy tu pisałam, ale mój drugi vbac był ekspresowy bo urodziłam w 25 minut od wejścia na porodowke.

Temacie fotkę mojej kluseczki [emoji171]
Zobacz załącznik 995797
Cudownie ♡♡♡ ale masz piękne dzieci!

reklama
Do góry