reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No to serio juz nie wiem nic [emoji12]
U nas niby bylo w punkt. Wiec to chyba bardziej jakas loteria i niema schematu. Albo kazda ma swoj, inny.
Pewnie na każdego działa co innego :) Nie miałam stosunku w owulację, więc teraz chcę spróbować :) Zresztą, w tym momencie jest to nieistotne, ważne, że Tobie się udało :) Cieszmy się !
Teraz czekam na Cb :)
Ja mam córkę z seksu na 1 dzien przed owu [emoji23] w sumie seks wieczorem, a owu przed 8 rano bo czułam ból jajnika.
No tez właśnie. Czyli nie ma reguły :)

@SalsaPL z moją ciążą trzeba sobie jeszcze poczekać, ale pewnie jak już w niej będę to, będę najszczęśliwsza :)

Ogólnie źle dzień mi się zaczął, mam brązowe plamienia, nie wiem czy to, miesiączka się zaczyna, która powinna być za 11 dni, czy znowu coś jest nie tak, a wizytę mam dopiero za miesiąc...

albo...implantacja :D z datami by się zgadzało :D
@SalsaPL z moją ciążą trzeba sobie jeszcze poczekać, ale pewnie jak już w niej będę to, będę najszczęśliwsza :)

Ogólnie źle dzień mi się zaczął, mam brązowe plamienia, nie wiem czy to, miesiączka się zaczyna, która powinna być za 11 dni, czy znowu coś jest nie tak, a wizytę mam dopiero za miesiąc...

albo...implantacja :D z datami by się zgadzało :D

Haha no właśnie nie, bo do niczego nie doszło [emoji23] po tym winie padłam jak dziecko [emoji23] dziś też plamie i boli mnie podbrzusze jak na miesiączkę, a miesiączka to nie jest, więc pewnie coś jest nie tak z progesteronem lub prolaktyną. Niestety w pracy mam wszytko zaplanowane od a do z, i nawet nie jestem wstanie iść do ginekologa. Pozostaje mi czekać.

reklama
Moze jednak ;) trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja juz po genetycznych. Potwierdzone zdrowe bobo z siusiakiem [emoji170] 1.69 przeziernosc [emoji170] 7.31cm [emoji170] termin na 13.01
Haha no właśnie nie, bo do niczego nie doszło [emoji23] po tym winie padłam jak dziecko [emoji23] dziś też plamie i boli mnie podbrzusze jak na miesiączkę, a miesiączka to nie jest, więc pewnie coś jest nie tak z progesteronem lub prolaktyną. Niestety w pracy mam wszytko zaplanowane od a do z, i nawet nie jestem wstanie iść do ginekologa. Pozostaje mi czekać.

Do góry