reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@martoosia04 zobaczysz jak urodzi się Tosia :) mój M zawsze mówił ze chce parke i jest. Ale teraz mówi, że chciałby kolejna dziewczynkę. Faceci głupieją potem na punkcie swoich córek. Córki za tatusiami również :)

reklama
@martoosia04 masz już wszystko przygotowane na powitanie Tosi ? :)

Przed ciążą nie wyobrażałam sobie mojego męża z córką, zawsze "widziałam" go na boisku z synem. A teraz jestem mocno zaskoczona :) wybieranie sukienek, malowanie paznokci, czesane warkoczy i mogłabym tu całą litanię wypisać relacji ojciec - córka, po takim doświadczeniu nie wiem czy umiałby teraz spędzać czas z synem.

Jeśli myślisz o ubraniach, to mam ich cała masę [emoji23] jakieś kocyki itp tez są. Ale zostało mi pranie tych rzeczy.
Póki co suszarki na pranie zawalone ubraniami znad morza. Jak wyschną, to się za nie zabiorę.

Nie mam nic z apteki, ale powiedziałam sobie, że zamówię już teraz to po wypłacie. I zostaną mi koszule do szpitala, bo póki co mam jedna.
Łóżeczko, materac mam, w kartonach jeszcze. Wózek to samo. Ale rozkładać bede wszystko dopiero w sierpniu. Teraz niech jeszcze będzie wszystko pochowane.

Jeśli myślisz o ubraniach, to mam ich cała masę [emoji23] jakieś kocyki itp tez są. Ale zostało mi pranie tych rzeczy.
Póki co suszarki na pranie zawalone ubraniami znad morza. Jak wyschną, to się za nie zabiorę.

Nie mam nic z apteki, ale powiedziałam sobie, że zamówię już teraz to po wypłacie. I zostaną mi koszule do szpitala, bo póki co mam jedna.
Łóżeczko, materac mam, w kartonach jeszcze. Wózek to samo. Ale rozkładać bede wszystko dopiero w sierpniu. Teraz niech jeszcze będzie wszystko pochowane.

Super :) szybko zleciała ta Twoja ciąża :) to mówisz, że byłaś wypocząć i nabrać sił na poród ? hehe :)

A jak się mają pozostałe dziewczyny ? @belle81, @rena-chan, @Biedronka0506 ? Jeśli kogoś pominęłam - przepraszam, ale to chyba Wasza ostatnia prosta :)

Super :) szybko zleciała ta Twoja ciąża :) to mówisz, że byłaś wypocząć i nabrać sił na poród ? hehe :)

A jak się mają pozostałe dziewczyny ? @belle81, @rena-chan, @Biedronka0506 ? Jeśli kogoś pominęłam - przepraszam, ale to chyba Wasza ostatnia prosta :)

Dla mnie teraz te tygodnie jakby stały w miejscu. Bardzo chciałabym już byc w 36tc, a tu dopiero 33tc sie konczy [emoji849][emoji849][emoji849][emoji849]

@rena-chan to pewnie już dni odlicza do porodu [emoji178][emoji178][emoji178]

Hej wam dziewczyny, mam nadzieję że u was wszystko dobrze, a porody ida zgodnoe z planem. Wpadam zeby zapytac jak to bylo z ta metoda Ramziego cd plci? Mam takie zdjęcie. Nie gratulujcie, to nie moje [emoji6] moja panienka ma 8 tygodni i rośnie mi jak na drożdżach [emoji16]
A ja nie wiem w co ręce włożyć czasami z moja trojka.
20190708_144616.jpeg

Ja na Ramzim się nie znam, poza tym u mnie się nie sprawdził. Teraz każda mówiła, że wg Ramzi będzie chłopiec. A będzie jak wiadomo Tosia ;) potwierdzana kilka razy przez dwóch rożnych lekarzy. Wiec ja bym czekała do zdjeć prenatalnych gdzie widać nuba. To bardziej prawdopodobne określenie płci.

Ja na Ramzim się nie znam, poza tym u mnie się nie sprawdził. Teraz każda mówiła, że wg Ramzi będzie chłopiec. A będzie jak wiadomo Tosia ;) potwierdzana kilka razy przez dwóch rożnych lekarzy. Wiec ja bym czekała do zdjeć prenatalnych gdzie widać nuba. To bardziej prawdopodobne określenie płci.
Ja wiem to wszystko, ale jestem ciekawa czy się sprawdzi [emoji6]

reklama
Już 8 tyg? A nie chwaliłaś się.
Cieszę się ze wszystko dobrze i zdrowo dziewczynka rośnie;) Jak ma panienka na imię?
Hej wam dziewczyny, mam nadzieję że u was wszystko dobrze, a porody ida zgodnoe z planem. Wpadam zeby zapytac jak to bylo z ta metoda Ramziego cd plci? Mam takie zdjęcie. Nie gratulujcie, to nie moje [emoji6] moja panienka ma 8 tygodni i rośnie mi jak na drożdżach [emoji16]
A ja nie wiem w co ręce włożyć czasami z moja trojka.Zobacz załącznik 995640

Do góry