zuza9292
Fanka BB :)
Jejka [emoji7][emoji7][emoji7]
Dziewczynka jak się patrzy. Nie widzę żadnego stojącego nuba.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynka jak się patrzy. Nie widzę żadnego stojącego nuba.
Jejka [emoji7][emoji7][emoji7]
Rozumiem, że bardzo chciałaś córeczkę?
Większość niebieskiegoNa styczniówkach 2020 jak na razie sami chłopcy się ujawniają.Chyba zaś nie odpowiedni czas wybrałam,bo wcześniej to same dziewczynki były.Cóż pozostaje czekać jeszcze 2 tyg.[emoji86][emoji86][emoji86]
Chyba 2 czy 3 na cała styczniówkeJa jestem ze styczniowek 2019, było chyba o 3 dziewczynki więcej niż chlopcow, spokojnie, pojawia się też dziewczynki.
Laleczka jak sie patrzy [emoji7][emoji7][emoji7]Według om 13+3 a usg 14+0 ginekolog mówiła, że chyba dziewczynka z ciekawości zdjęcie wstawiam czy wy coś widzicie bo dla mnie to czarna magia Zobacz załącznik 993114
Ja tez widze dziewczynkeDziewczynka jak się patrzy. Nie widzę żadnego stojącego nuba.
Dokładnie 26 chłopców, 32 dziewczynki na grupie zamkniętej.Większość niebieskiego
Ja tez chce. Za 8 dni bede wiedziala na 100%Chyba 2 czy 3 na cała styczniówkeLaleczka jak sie patrzy [emoji7][emoji7][emoji7]Ja tez widze dziewczynke
Ps. U mnie chłopca wypatrz
Dokładnie 26 chłopców, 32 dziewczynki na grupie zamkniętej.
Ja na zamkniętej nie jestem. Nawet nie wiedzialam ze taka zrobily. Chyba ze o ta na fb chodzi
Gratuluję kochanaWedług om 13+3 a usg 14+0 ginekolog mówiła, że chyba dziewczynka z ciekawości zdjęcie wstawiam czy wy coś widzicie bo dla mnie to czarna magia Zobacz załącznik 993114