reklama
martoosia04
Fanka BB :)
U nas w sierpniu 2019 więcej dziewczynek. Nie wiem jak pozostałe miesiące.
milla01
Ze mnąDla mnie proszę zarezerwować chłopca [emoji1317][emoji170] ewentualnie moge się z kimś umówić na wymianę [emoji23]
Megi_Meg
Ze mną
Nie ma sprawy ! Jesteśmy umówione [emoji12] tylko musimy się zgrać w czasie przy staraniach [emoji23]
Megi_Meg
A mi się marzą bliźniaki ale w mojej sytuacji będę się cieszyć z jednego dziecka byle by było zdrowe[emoji6]
Też mogłabym mieć bliźniaki, ale dla mnie „zrobienie” bliźniaków jest trudniejsze od zaplanowania płci nie martw się, napewno doczekasz się dziecka. Na każdego przychodzi inna pora
młoda1994
Tak bardzo bym chciała w to wierzyć że ja też będę mogła się pochwalić ciaza.Też mogłabym mieć bliźniaki, ale dla mnie „zrobienie” bliźniaków jest trudniejsze od zaplanowania płci nie martw się, napewno doczekasz się dziecka. Na każdego przychodzi inna pora
No ja to o płci dziecka nawet nie myślę. W moim przypadku jest problem z zajściem a później z utrzymaniem ciąży także dla mnie to i tak będzie cud jak uda mi się zajść i donosic do " bezpiecznego tygodnia" ciąży.
Megi_Meg
Tak bardzo bym chciała w to wierzyć że ja też będę mogła się pochwalić ciaza.
No ja to o płci dziecka nawet nie myślę. W moim przypadku jest problem z zajściem a później z utrzymaniem ciąży także dla mnie to i tak będzie cud jak uda mi się zajść i donosic do " bezpiecznego tygodnia" ciąży.
Trzymam za Ciebie mocno kciuki ! Każda Kobieta zasługuje na bycie mamą. Jedno jest pewne, jeśli czegoś bardzo się pragnie, to nie wolno się poddawać. A już wiadomo co jest przyczyną trudności zajścia w ciąże ? Ciekawa jestem jak u mnie po uspokojeniu hormonów będzie to, wyglądało. Myślę, że mi za łatwo poszło z pierwszym dzieckiem, dlatego teraz myślę o płci kolejnego.
reklama
młoda1994
Nie wiem jest przyczyną. Wyniki hormonalne ok. Mąż nasienie ma niby ok tylko ruchliwość po 4 godzinach ma tylko 15% 30 czerwca mój 24dc test owu clearblue pokazał mi pozytyw więc dzialalismy 3 dni z rzędu i od początku cyklu co 2-3 dni. Mam nadzieję że się uda A jak nie to 11.07 mamy pierwsza wizytę w klinice i tam jeszcze raz będzie miał mój m robione badanie nasienia i pewnie mnie przepadają od stop do głów i pewnie bez wspomagaczy się nie uda.Trzymam za Ciebie mocno kciuki ! Każda Kobieta zasługuje na bycie mamą. Jedno jest pewne, jeśli czegoś bardzo się pragnie, to nie wolno się poddawać. A już wiadomo co jest przyczyną trudności zajścia w ciąże ? Ciekawa jestem jak u mnie po uspokojeniu hormonów będzie to, wyglądało. Myślę, że mi za łatwo poszło z pierwszym dzieckiem, dlatego teraz myślę o płci kolejnego.
Obecnie zażywam clavelle i castagnus mierze temp pierwszy cykl i teraz sobie zamówiłam jeszcze żel pomocny w zejściu w ciążę. Mój m drugi miesiąc zazywa fertile man 2x1 i zamówiłam mu saszetki do picia też 2x1 o smaku pomarańczowym i tak działamy próbujemy ale już 3 lata bez skutku. Wcześniej parę lat temu 3 poronienia rok po roku w różnych tygodniach ale przyczyny poronien znam.
Podziel się: