reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@belle81 to, już wiem czemu czuję od Ciebie taki spokój :) mój mąż jest Lew - 1 sierpień :) córka 1 Styczeń, a ja 1 marzec, przypadek ? hehe. Ja bardzo chciałabym urodzić na wiosnę, najbardziej od marca do maja. Może uda się zaplanować :)
[emoji8]
Przypadek??? Nie sądzę;)
Bardzo ładne daty i takie spójne:D
Wiosna,bardzo dobry czas na dziecko.
"Z nową wiosną nowe życie"
Pamiętaj plany i marzenia są po to aby je realizować. Trzymam kciuki za pomyślność i sukces Twoich marzeń.

[emoji8]
Przypadek??? Nie sądzę;)
Bardzo ładne daty i takie spójne:D
Wiosna,bardzo dobry czas na dziecko.
"Z nową wiosną nowe życie"
Pamiętaj plany i marzenia są po to aby je realizować. Trzymam kciuki za pomyślność i sukces Twoich marzeń.

Dziękuję Ci serdecznie :) a Tobię życzę wytrwałości na ostatniej prostej ;)

Jak tak Was czytam to ja już sama nie wiem czego ja oczekuje. Cały czas ta myśl o 3 dziecku mnie nie opuszcza. Jakoś wierze w to ze będzie to wymarzona siostrzyczka dla mojej córki i syna. Metraż mamy spory (dom) praca stabilna. Nie wiem czego człowiek oczekuje.,.. chyba tych 100 tys dla każdego dziecka. Z drugiej strony my z M odrabialiśmy się sami. Ja jakbym zaszła teraz w ciąże to bym miała termin na swoje urodziny coś jest teraz z urodzinami

Ja jeszcze drugiego nie urodziłam, a czasami myślę o trzecim [emoji33] boję się, że ok 40 przyjdzie taki momet, że zapragnę rodzynka. Problem jest taki, że mam męża dużo starszego i raczej będę musiała sobie to, wybić z głowy. Przed tą myślą uratowałyby mnie chyba bliźniaki teraz [emoji23]
Ja też zbliżam się do 40,a instynkt zamiast slabnac,rośnie z dnia na dzień,więc może tak być u Ciebie jak piszesz. I wiesz...mężczyźni mogą do końca swoich dni,my nie mamy takiego komfortu:D

Jak tak Was czytam to ja już sama nie wiem czego ja oczekuje. Cały czas ta myśl o 3 dziecku mnie nie opuszcza. Jakoś wierze w to ze będzie to wymarzona siostrzyczka dla mojej córki i syna. Metraż mamy spory (dom) praca stabilna. Nie wiem czego człowiek oczekuje.,.. chyba tych 100 tys dla każdego dziecka. Z drugiej strony my z M odrabialiśmy się sami. Ja jakbym zaszła teraz w ciąże to bym miała termin na swoje urodziny coś jest teraz z urodzinami
Naomi,a może tak będziemy rozmyslaly co z tym 3 i w końcu wpadniemy jednak :) wiesz...im bliżej menopauzy,tym łatwiej o wpadkę;)

No widzisz... Ty już nie myśl,tylko działaj.
Dzieci się z myślenia nie biorą;)

reklama
Do góry