reklama
milla01
Fanka BB :)
@Grabcia123 urodzilas juz?
Rocznikowo 38 mentalnie 24
@SalsaPL ile masz lat,jak mogę zapytać? Lekarz paskudny...
Megi_Meg
@milla1982 Hej ! Dzięki, że pytasz taaak żyję, właściwie to, odżyłam bo dziś wróciliśmy z urlopu. Starałam się podczytywać, ale z internetem było słabo, a jak się ma plaże, palmy i drinki, to jakoś do „internetów ” nie specjalnie ciągnie a Ty jak się masz ? Jak zdrowie ?
@Jivka gratuluję córeczki ! Będziesz miała w domu przyjaciółki - siostry
Niestety niku nie pamiętam, ale ktoś pisał coś o hormonach. Tak to, one najprawdopodobniej mają największy wpływ, i to nie chodzi tu np tylko o podwyższony lub obniżony testosteron, ale o zachodzące procesy w organizmie, na które „ od tak ” nie da się wpłynąć.
Jeśli coś przegapiłam to, proszę mi wybaczyć mam nadzieje, że u Wszytkich jest ok nadal trzymam kciuki za spełnianie marzeń i za szybkie porody pozdrawiam !
@Jivka gratuluję córeczki ! Będziesz miała w domu przyjaciółki - siostry
Niestety niku nie pamiętam, ale ktoś pisał coś o hormonach. Tak to, one najprawdopodobniej mają największy wpływ, i to nie chodzi tu np tylko o podwyższony lub obniżony testosteron, ale o zachodzące procesy w organizmie, na które „ od tak ” nie da się wpłynąć.
Jeśli coś przegapiłam to, proszę mi wybaczyć mam nadzieje, że u Wszytkich jest ok nadal trzymam kciuki za spełnianie marzeń i za szybkie porody pozdrawiam !
martoosia04
Grabcia jeszcze 2w1 z tego co wiem.
My dzis po wizycie - mała ma prawie 1,5kg 46 centyl. Rośnie ślicznie. Ale ja mam nakaz leżenia częstszego ze wzgl na skurcze które mam :/ wiec luteina w ruch.
My dzis po wizycie - mała ma prawie 1,5kg 46 centyl. Rośnie ślicznie. Ale ja mam nakaz leżenia częstszego ze wzgl na skurcze które mam :/ wiec luteina w ruch.
Jivka
Moderator
@Megi_Meg dziękuję! Fajnie że jesteś, też się zastanawiałam gdzie zniknęłaś [emoji4]
@martoosia04 to teraz odpoczywaj na maxa! 1,5kg to już piękna waga [emoji122]
@martoosia04 to teraz odpoczywaj na maxa! 1,5kg to już piękna waga [emoji122]
[emoji7][emoji7][emoji7] ale cudnie rosnie [emoji173]
..a pamietam jak z wczoraj info że sie udało hahaha [emoji253]
..a pamietam jak z wczoraj info że sie udało hahaha [emoji253]
Grabcia jeszcze 2w1 z tego co wiem.
Grabcia123
Hej...ja dalej w dwupaku..przygotowuje się na cc po niedzieli..niestety nie rusza nic samo więc musze sie pogodzić z tym ze nigdy nie urodze sama ;(
@Grabcia123 urodzilas juz?
reklama
Megi_Meg
@Grabcia123 nic się nie martw, będzie dobrze. Według mnie cesarka to, jeszcze większe poświęcenie bo zostaje blizna. Choć ta blizna u mnie wygląda jak uśmiech i dla mnie jest to, najpięknieszy „ tatuaż ” macierzyństwa
@martoosia04 w którym tyg już jesteś? Przypomniałaś mi mnie od 30 tyg miałam leżeć. W 33 tyg mała ważyła ok 2 kg, rozwarcie na 2 cm, szyjka skrócona 1,5 cm, spinanie się brzucha. Nikt nie dawał mi szans na dotrwanie do porudu. 38 tydz - waga 2900, rozwarcie na 2,5 cm. Urodziłam w 42 tyg, a mała nagle z okruszka zrobiła się dużym bobasem - 3800kg
@martoosia04 w którym tyg już jesteś? Przypomniałaś mi mnie od 30 tyg miałam leżeć. W 33 tyg mała ważyła ok 2 kg, rozwarcie na 2 cm, szyjka skrócona 1,5 cm, spinanie się brzucha. Nikt nie dawał mi szans na dotrwanie do porudu. 38 tydz - waga 2900, rozwarcie na 2,5 cm. Urodziłam w 42 tyg, a mała nagle z okruszka zrobiła się dużym bobasem - 3800kg
Podziel się: