reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Alex811 wiesz jak to jest? jak jest forma na cegłę to pustaka nie będzie ;) tak sobie niektórzy żartują ,nie gniewaj się , mam nadzieję że spełni się Twoje marzenie i tym razem będzie córeczka , ja oczekiwań nie miałam to moja 1 udana ciąża i modliłam się tylko żeby się udało tym razem i dziecko było zdrowe , na tą chwilę wszystko na to wskazuje , i jak usłyszałam że będzie dziewczynka to się ucieszyłam , bo i siostra i brat mają chłopców i Babcia się cieszy że będzie "babcią '' ;)

Dziewczyny podczytuje Was od tamtego roku,pisałam nawet trochę,ale niestety moja radość z ostatniej ciąży nie trwała długo.W maju miałam pierwszy zabieg łyżeczkowaniu,w maju 21 drugi zabieg (pozostałości po pierwszym).
Teraz dzień po spodziewanej @ 20 maja zobaczyłam II kreski.Strach obawa czy tym razem się uda ale i nadzieja może tym razem będzie wymarzona córcia.Mam 2 synów.
Beta hcg 32dc 9359 po 48godz. 19361
W poniedziałek mam wizytę. Chetnie zostane u Was na dłużej,jeśli to nie problem.
Gratuluje wszystkim którym spełniło się marzenie co do płci
Witaj :) Gratulacje! Trzymam kciuki za córeczkę. Ja równiez mam.dwoch synów.

Ja nie robiłam NIGDY bety. U mnie pierwszym objawem, że będzie dziewczynka były nudności i ogólne złe samopoczucie. Z chłopcami nie miałam żadnych objawów. Żadnych.

Wiem,wiem że tak jest. Tym bardziej że moja druga ciąża zakończyła sie w 29tc i też był synuś niestety żył tylko 3 dni.Więc u nas sami chlopcy,wiem ze to nie koncert życzeń, ale nadzieja zawsze jest.
Na razie to mam nadzieję na spokojną ciąże i zdrową dzidzie.
Jeśli mogę zapytać co się stało w tym 29 tyg ??

reklama
Do góry