reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pyszczku nie wiem , zwymiotował do zółci....ale teraz już spi ...mam nadzieje ze to koniec jego złego samopoczucia ...

Boli mnie brzuch ...tak bardzo bym chciala , żeby to były początki @....

reklama
A ja dzisiaj znowu się połozyłam na chwilkę, wtedy co pisałam że ide się położyć, i usnęłam na 1,5 godziny :-)
A teraz mnie gowa zaczyna boleć...może przejdzie, ale jakby co to paracetamol można brać? ...Hmmm... własnie przeczytałam że paracetamol raczej niezbyt często i unikać w pierwszym trymestrze.. :confused:

Chyba idę się położyć, bo jak będę przed kompem siedzieć, to tym bardziej głowa rozboli :baffled:

Ostatnia edycja:
Anufifi-zdrowko dla synusia!

Pyszczku, ja w pierwszej ciazy prawie caly czas bym spala, szczegolnie na poczatku :)

Ja mam juz lepsze samopoczucie bo Maciejek jakby lepiej. O 14tej dostal czopka przeciwgraczkowego i jak narazie temperatura nie wrocila. Wyproznil sie porzadnie, pozniej caly dzien z niego lecialo, zobaczymy nocka i jutro. Ale jestem dobrej mysli. A jak patrze na fasolkowe boom to mam nadzieje, ze i mi sie uda!

ja jestem....ale coś mi dzisiaj całe popołudnie Tomus wymiotuje...nie wiem co jest :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
.
Biedulek moze to jakaS cholerna jelitówka....grrr
Zdrówka dla Tomeczka:))))

A ja dzisiaj znowu się połozyłam na chwilkę, wtedy co pisałam że ide się położyć, i usnęłam na 1,5 godziny :-)
A teraz mnie gowa zaczyna boleć...może przejdzie, ale jakby co to paracetamol można brać? ...Hmmm... własnie przeczytałam że paracetamol raczej niezbyt często i unikać w pierwszym trymestrze.. :confused:
Chyba idę się położyć, bo jak będę przed kompem siedzieć, to tym bardziej głowa rozboli :baffled:
Pyszczek to taki standart w ciązy ze sie na okrągło kimać chce...i to wszedzie.na biurku w pracy pod biurkiem na siedząco itp:-D:-D:-D:-D Ze mną było tak ze do polowy ciązy nie koniecznie w dzien mnie scinało spanie ale po polowie spalan na maxa...potrafilam wstac o 9:00 zjesc sniadanie i znowu sie polozyc i wstac o 15/16 po poludniu.....i tak coedziennie..hehehhe

Ja mam juz lepsze samopoczucie bo Maciejek jakby lepiej. O 14tej dostal czopka przeciwgraczkowego i jak narazie temperatura nie wrocila. Wyproznil sie porzadnie, pozniej caly dzien z niego lecialo, zobaczymy nocka i jutro. Ale jestem dobrej mysli. A jak patrze na fasolkowe boom to mam nadzieje, ze i mi sie uda!
Royanna - ciesze sie ze z syneczkiem oK...najwazniejsze zeby temperatury nie bylo...a moze i faktycznie mial ją bo nie mógł sie załatwic.
A co do fasoleczek zycze Ci jej z calego serca:)

Pyszczek ja juz chyba od wczoraj nie mam suwaczka staraczkowatego...a ciazowy wkleje jak bede po wizycie u ginka:-) juz sie nie moge doczekac kiedy mojego malego lobuza zobacze i poslucham a to jeszcze 2,5tyg...

:-p:-p:-p:-p
Gie-oska momentalnie zleci i bedzisz taka szczesliwa :)
A ja trzymam kciuki zeby bylo Ok :)

Dzień Dobry wszystkim!!! :-)
Ja już dzisiaj od wczesnego rana na nogach, bo zaraz muszę się szykować i zmykam na uczelnię, więc dzisiaj będę z Wami dopiero po południu albo wieczorem (jak mnie jeszcze drzemka złapie po powrocie :)
Pozdrawiam cieplutko do usłyszenia! ;-)

Czarodziejka ja i przed ciążą byłam śpiochem, przynajmniej tak mój M mówi :-D to ciekawe co teraz będzie :szok: oby tylko na zajęciach nie usypiać, dobrze że mam ich już niedużo :tak:
Royanna fajnie że synusiowi już lepiej ;-)

reklama
Witam :-)
Napisze szybko pare słów i zabieram sie za prace bo mam dzisiaj sporo do zrobienia, może troche później uda mi się do Was zajrzeć :sorry2:

Kiepsko mi sie dzisiaj zaczął dzień a raczej to już wczorajszy wieczór :-( pokłóciłam się z mężem i poszliśmy spać obrażeni na siebie :-( a do tego dzisiaj mam urodziny i jest mi smutno:-(

anufifi testuję w przyszłym tygodniu koło środy czwartku jeśli do tej pory nie dostane @

Beti tam gdzie mieszkam nie ma szpitala ;-)to mówisz że w najbliższym szpitalu mam się dowiedzieć? ale chyba wystarczy u gina, który robi usg?

anufifi jak synek? lepiej już? może coś zjadł co mu zaszkodziło....a u Ciebie oby to krwawienie to był dobry znak :tak:

Pyszczek musze zapytać u mnie w przychodni o USG ocena owulacji :tak:ale najpierw musze się wybrać do ginki i jej podpytam.
Pyszczek tak paracetamol dopiero od drugiego trymestru...

royanna zdrówka dla synka! i fasolki Tobie bardzo mocno życze tak jak i każdej z Was! :tak:

Trzymam kciuki za nas wszystkie!!! :tak::tak::tak:

Pyszczek jak zaśniesz na zajęciach to przynajmniej szybko zlecą ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry