reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosiu powiem Ci, ze nie kojarzę żeby miała dno regulowane :szok: albo nie wiedziałam, ze ma...muszę to sprawdzić. A co do gondolki to czytałam dużo o wózkach na forach i dziewczyny mówią, ze jest mała gondolka więc wygląda to tak, ze rzeczywiście duża nie jest ale mój Oli urodził się 3650 g i był dużym chłopcem i spokojnie do 6-7 m0ca mieścił się w niej więc tym się nie przejmuj. Tym bardziej, ze ja rodziłam w październiku i w okresie zimowym doszły jeszcze kołderki, kocyki w gondoli to i tak nie sprawiały problemu.

a u mnie dobrze Gosieńko, dziękuje Kochana a Tobie mdłości już się ukazały ?

reklama
Ptasiorku mialo byc do Pyszczka mam naadzieje ze do Ciebie tez tak bede mogla niedlufgo napisac ;-)

Anufifi jestem za zeby pisac imionami :tak:

Gosia moja bierze 50zł, i 20zł za monitoring, czasem płacę, czasem nie, to zależy czy załapie się jeszcze na darmowy limit:-)
Pyszczku odpoczywaj kochana:-)
Elizka pomyłka Kici to naprawdę baardzo dobra wróżba:-) tym bardziej przy takich super pomiarach jakie prowadzisz, kochana to tylko kwestia czasu jak będzie fasolinka, a my będziemy ciotki:-):-):-)
Kicia witaj kochana:-) jeszcze troszkę i Tobie będziemy kibicować:-):-)
Bershka jak samopoczucie i dzionek mija?:-)
Renatko u mnie pogoda nie zaciekawa na lody:-) ale Ty korzystaj ile się da:-)buziaki
Paula napewno robią, w każdym szpitalu na ginekologii idź spytaj, u nas nawet jak przyjdziesz o 1 w nocy to Ci zrobią:-):-)
Aniu udanego pływania, koło ratunkowe napewno nie będzie potrzebne:-):-):-)
Margaritko a Ty dziś bunt?:-p:-)
no i gdzie nasz rodzynek Xavi?:-)

no to mniej więcej nadrobiłam jak kogoś pominęłam to przepraszam:-)
lecę na obiadek:-)

Wpadam na chwilkę ale poczytam wiecej z wieczora...Boszeee dziewczyny produkcja normalnie :) ale co sie dziwic jak taka pogoda...a w takim towarzystwie milo dzien płynie :)

ja jestem....ale coś mi dzisiaj całe popołudnie Tomus wymiotuje...nie wiem co jest :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

A ja zaczęłam plamić ...oby to był początek @ a nie jakies powikłania po leku...

reklama
Kicia widać że dobrze życzysz Ptasiorkowi :-);-) dobra wróżba nie jest zła :-D
Kiki będę o siebie dbac obiecuję :-):tak:
Gosia ja też suwaczek ciążowy wstawię po wizycie u gina :tak: nom szkoda że jesteśmy daleko, ja też bardzo chętnie poznałabym Was tu wszystkie osobiście :tak:
Ptasiorek Milenka do mamy podobna, taka ładna jak mamusia :-)
Paula na pewno u Ciebie też robią monitoring :tak: u mnie to się nazywa - USG ocena owulacji
Jarzębinka ja też gratuluję zdanego prawka! :-) I podziwiam, bo ja bym chyba nie mogła w ciąży zdawać..tyle mnie to nerwów kosztowało..na szczęscie już mam to za sobą ;-)
Czarodziejka, Beti , Bershka pozdrawiam cieplutko!
Anufifi ojoj, a co Tomusiowi zaszkodziło?? A u Ciebie no widzisz @ przyjdzie, i będzie ok..

Do góry