reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosiu powiem Ci, ze nie kojarzę żeby miała dno regulowane :szok: albo nie wiedziałam, ze ma...muszę to sprawdzić. A co do gondolki to czytałam dużo o wózkach na forach i dziewczyny mówią, ze jest mała gondolka więc wygląda to tak, ze rzeczywiście duża nie jest ale mój Oli urodził się 3650 g i był dużym chłopcem i spokojnie do 6-7 m0ca mieścił się w niej więc tym się nie przejmuj. Tym bardziej, ze ja rodziłam w październiku i w okresie zimowym doszły jeszcze kołderki, kocyki w gondoli to i tak nie sprawiały problemu.

a u mnie dobrze Gosieńko, dziękuje Kochana a Tobie mdłości już się ukazały ?

reklama
Ptasiorku mialo byc do Pyszczka mam naadzieje ze do Ciebie tez tak bede mogla niedlufgo napisac ;-)

Anufifi jestem za zeby pisac imionami :tak:

Gosia moja bierze 50zł, i 20zł za monitoring, czasem płacę, czasem nie, to zależy czy załapie się jeszcze na darmowy limit:-)
Pyszczku odpoczywaj kochana:-)
Elizka pomyłka Kici to naprawdę baardzo dobra wróżba:-) tym bardziej przy takich super pomiarach jakie prowadzisz, kochana to tylko kwestia czasu jak będzie fasolinka, a my będziemy ciotki:-):-):-)
Kicia witaj kochana:-) jeszcze troszkę i Tobie będziemy kibicować:-):-)
Bershka jak samopoczucie i dzionek mija?:-)
Renatko u mnie pogoda nie zaciekawa na lody:-) ale Ty korzystaj ile się da:-)buziaki
Paula napewno robią, w każdym szpitalu na ginekologii idź spytaj, u nas nawet jak przyjdziesz o 1 w nocy to Ci zrobią:-):-)
Aniu udanego pływania, koło ratunkowe napewno nie będzie potrzebne:-):-):-)
Margaritko a Ty dziś bunt?:-p:-)
no i gdzie nasz rodzynek Xavi?:-)

no to mniej więcej nadrobiłam jak kogoś pominęłam to przepraszam:-)
lecę na obiadek:-)

Wpadam na chwilkę ale poczytam wiecej z wieczora...Boszeee dziewczyny produkcja normalnie :) ale co sie dziwic jak taka pogoda...a w takim towarzystwie milo dzien płynie :)

ja jestem....ale coś mi dzisiaj całe popołudnie Tomus wymiotuje...nie wiem co jest :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

A ja zaczęłam plamić ...oby to był początek @ a nie jakies powikłania po leku...

reklama
Kicia widać że dobrze życzysz Ptasiorkowi :-);-) dobra wróżba nie jest zła :-D
Kiki będę o siebie dbac obiecuję :-):tak:
Gosia ja też suwaczek ciążowy wstawię po wizycie u gina :tak: nom szkoda że jesteśmy daleko, ja też bardzo chętnie poznałabym Was tu wszystkie osobiście :tak:
Ptasiorek Milenka do mamy podobna, taka ładna jak mamusia :-)
Paula na pewno u Ciebie też robią monitoring :tak: u mnie to się nazywa - USG ocena owulacji
Jarzębinka ja też gratuluję zdanego prawka! :-) I podziwiam, bo ja bym chyba nie mogła w ciąży zdawać..tyle mnie to nerwów kosztowało..na szczęscie już mam to za sobą ;-)
Czarodziejka, Beti , Bershka pozdrawiam cieplutko!
Anufifi ojoj, a co Tomusiowi zaszkodziło?? A u Ciebie no widzisz @ przyjdzie, i będzie ok..

Do góry