reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
babelki.gif
Witajcie Kochane....

Jarzebinko Gratuluje zdanego Prawa Jazdy :))))
Teraz przy dwójce maluchów prawko bardzo Ci sie przyda.....ale tak poza tym to podziwiam Cię ze w ciązy zdawalas....ja sie tak balam jeździc w ciązy dlatgo odlozylam prawko na poźniej i zdała rok temu w lutym!!!!!
ciezarowka.gif

Beti ciesze sie bardzo ze owulka normalnie sie pojawila :)))))ze badanka ok....i trzymam kciuki za syneczka :)
dziecko.gif

Anufifi Kochanie- mam nadzieje ze Twoje mysli przejaśnialy :)))))
Pyszczku a jak U ciebie....cudownie miec swiadomosc ze w brzuszku rosnie "Zycie"
Kochane w Wy juz po Kawce?
express2.gif

Pyszczku dziś klatka jutro pół mieszkanka, pojutrze znowu pół:-):-)co się bedziesz przemęczać:-) a emotki to na necie jest ich pełno:-)
Czarodziejka witaj kochana coś się nam opuszczasz tu ostatnio:-p:-) wypadałoby już wieczorkiem jakiegoś drinka wypić:-):-)

hej babeczki!ja tylko na chwile...potem poczytam co naskrobalyscie!!
beti super ze masz szanse na fasolke w tym mcu...#mam mocno kciuki!!
Anufifi kochana nie smuc sie prosze!!
Pyszczek jak samopoczucie??masz juz jakies mocniejsze objawy??

Kochane ja sie dopiero na 20.-3umowilam do ginka czy to nie zapozno jak na pierwsza wizyte??jak cos zawsze moge przesunac dajcie znac czy to nie pozno??
A jakies dodatkowe witaminki mam juz zaczac brac czy dopiero po wizycie??obecnie biore folic i nie wiem czy dalej go brac??
Pomozcie babeczki:p

Witajcie,
ja na chwilke, w skrocie przeczytam co u Was i zmykam. Moj synus znowu chory. Od wczoraj ma 39.5st. Nie wiem co mu jest-nie ma kataru ani kaszlu. podejrzewam,ze to stres spowodowany wyproznieniami(zaparciami)lub przegrzanie wczoraj na spacerze. martwie sie...

Pyszczku nie forsuj się...wiadomo ze ciąza to nie choroba ale dobrze jest zachowac umiar :)
Ja najwiecej sprzątalam w polowie ciązy..czulam sie super i mialam jakąs schize na punkcie czystosci :)))))
niestety wtedy jak za duzo sie napracowalam to moj kregoslup to czul...
3_11_6v.gif

Royanna , a juz sie synus załatwił czy dalej ma proeblem? może jak cos daj czopek z gliceryny, a jak nie masz odrobina mydła... no i nurofen na gorączke bo jak nic innego sie nie dzieje to moze to to co podejrzewaz albo jakas trzydniówka....nie martw sie za wczasu....tylko konieczie zbij temperature

reklama
Royanna kurczę,bidulka mały:-( , byłaś u lekarza?

Gosia wydaje mi się, że termin ok, a folik bierz cały czas, co do dodakowych to ne wiem , może poczekaj lekarz coś Ci zapisze

Do góry