reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kurcze laski ale u nas dzis buro.....
co prawda nie pada deszcz ale ta pogoda....ehhh
W takie dni jak dzis nie ruszalabym sie nigdzie!!!
28_2_7v.gif

reklama
Czarodziejko no własnie mnie mój M opierdziela że już się tak martwię zamiast się w pełni cieszyć że się udało :tak: a ja taka jestem że się martwię i już czekam tylko na to usg, żeby mi ginek powiedział że wszystko dobrze ;-) wtedy będę skakać z radości, a na razie tak się po cichu w duchu cieszę :-):-):-)

Anufifi klatkę szybko obskoczę i wracam do Was :-)

dzieki dziewczyny za rady...w takim razie nie bede przekladac wizyty u gina...chce wlasnie tak isc aby juz serduszko bylo widac:)...i folic dalej bede lykac bez dodatkowych witamin!!
Royannka dzieki za gratulacje i mam nadzieje ze w tym mcu zaciazysz!!Co do objawow to chyba jeszcze za wczenie co??ja do dnia dzisiejszego jakichs widocznych bardzo objawow nie mam!Wspolczuje ci ze synek chory...to faktycznie nie jest za komfortowa sytuacja!!
Pyszczek tez uwazam ze na poczatku ciazy trzeba na siebie szczegolnie uwazac...

Ja chyba bede testowac najwczesniej w poniedzialek albo we wtorej, jesli @ nie przjdzie. Chyba powinna byc wlasnie w tych dniach. Wczesniej nie bede, bo ostatnio to zrobilam a i nic nie bylo i sie dolowalam. Wiec tym razem poczekam.

Beti Widze ze juz sie wieczora nie mozesz doczekac :)))))
Anufifi ale szczerze to ja na basen chetnie bym poszla!!!!!!
Pyszczku napewno po 1 wizycie i USG sie uspokoisz!!!!!
Gieoska a ktory bedzie tydzien ciązy jak pojdziesz na wizyte?

royannka ja tez zrobilam wczesniej i byla prawie niewidoczna a wczoraj prosze jaka niespodzianka!!testuj w pon !!!nie ma co przeciagac tego!!!

Beti jak zwykle daje apetyczne obrazki az bym sie z checia napila<mniam>

reklama
Do góry