reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witaj Pyszczku ...leż lez i ciesz sie swoim stanem :) i zapamietuj kazda chwile bo to cudowne uczucie....
w pracy jakos powoli sie rozkręca :)

Własnie Paula , piszesz ze staracie sie od jakiegosc czasu...jak długo? mierzysz tempke ? robisz testy, monitoring? czy na razie to tak poporstu ...???? jakie masz cykle?

reklama
dzień dobry:-)
ale zaszalałam dziś:-) dopiero wstałam:-)
idę po kawusie i poczytam co tam u Was od rana:-)

Aha czyli jesc normalnie, wiadomo niedługo wiosna przyjdzie i lato, to będę jeść więcej owoców i warzyw :tak: Czyli nie ma żadnych pokarmów zakazanych w ciąży?? Oczywiście wiem że trzeba słodycze ograniczyć, żeby nie być zbyt "ciężką" ciężarówką :-D;-)

Własnie muszę śniadanie zjeść, bo ostatnio jem dosyc nieregularnie, ato może być problem :confused: jak tylko zjem to wrócę ;-)
Witaj Beti ;-):-)

Ja też z Tobą ...Pyszczku

Dziewczyny obczajcie sobie tego linka

[video=youtube;WvPHxlxsQCY]http://www.youtube.com/watch?v=WvPHxlxsQCY[/video]

Hihihih niezły koleś :-):-D:-D:-D

Anufifi jakie Ty zawsze fajne ikonki wklejasz :-):tak:

jestem:-)
witaj Paula będziecie z Kacperkiem odsypiać w dzień:-)
Gosia piękny prezent na święta:tak:
Bershka buziaki na miły dzionek:-)
Jarzębinko gratuluje zdania prawka:-):-)
Pyszczku Ty taka kruszynka, że słodycze na figurę to wcale Ci nie zaszkodzą:-):-) i odpoczywaj ile się da...potem to już będzie kiepsko z czasem:-):-)
Anufifi kochana moja, nie bij wytłumacz:-):-) ok już piszę:-)

nie chciałam pisać wczoraj to prawda, bo przejełam się Anufifi a dwa to jakby to wyglądało post pod postem, gdzie Ania napisała o torbielkach, a ja wyskakuje ze swoimi nowinami
ale byłam wczoraj na monitoringu, i moja gin powiedziała, że prawdopodobnie jestem po owulce, był płyn w lewym jajniku:-) prawda, że w niedzielę coś poczułam, tak lekko w lewym jajniku właśnie ale nie byłam pewna czy to to co myślę, bo wcześniej żadnych takich nei miałam. więc jak wszystko na dobrej drodze to za 2 tyg @ nie powinna do mnie przjść:-)

reklama
anufifi starmy sie od 5 cykli tzn teraz jest 6 cykl :-( nie mierzę temperatury, nie robię testów owu, nie chodzę na monitoring (a co to właściwie jest ten monitoring i na czym polega?) do tej pory sama wyliczałam sobie dni płodne, cykl mam 26-27 dni. Nie wiedziałam że tak ciężko będzie zajść w ciąże szczególnie że poprzednio udało sie za pierwszym razem :tak:jak widać nie ma na to reguły :no:

Do góry