reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A ja chciałam w przeciągu 2 lat starać się o Chłopaka :) To chyba będę musiała odpuścić :o
Witam, gratuluję córci.
Nie koniecznie odpuszczać, w rodzinie jest różnica 19 miesięcy i parka, koleżanka ma 3 dzieci, co 2lata 7 miesięcy i ma dwóch synów i córkę. Różnie bywa.

reklama
Łapię od Was dużo błękitu, drugi dzień umieram na ból brzucha więc obstawiam wczoraj owu, z czego wychodzi że [emoji3590] był dwa dni przed [emoji33] na rozciagliwym śluzie. Potrzebuję dużo szczęścia [emoji14]
[emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]błękit dla Ciebie

Witam, gratuluję córci.
Nie koniecznie odpuszczać, w rodzinie jest różnica 19 miesięcy i parka, koleżanka ma 3 dzieci, co 2lata 7 miesięcy i ma dwóch synów i córkę. Różnie bywa.

Dziękuję:*
Hehe narazie chyba poczekam aż pierwsze na świat przyjdzie.

A ja chciałam w przeciągu 2 lat starać się o Chłopaka :) To chyba będę musiała odpuścić :o

ja mam syna i córę, różnica między nimi 22 miesiace. Teraz chcemy mieć trzecie tak aby różnica miedzy córką a trzecim było około 3 lata. Chyba ze wzgęldów mieszkaniowych celowac będziemy w córkę, aby razem miały pokój. I nie wiem czy nadrabiać ten wapń, bo w pażdzeirniku miałam przy górnej granicy a teraz mam przy dolnej nie wiem czemu.

ja mam syna i córę, różnica między nimi 22 miesiace. Teraz chcemy mieć trzecie tak aby różnica miedzy córką a trzecim było około 3 lata. Chyba ze wzgęldów mieszkaniowych celowac będziemy w córkę, aby razem miały pokój. I nie wiem czy nadrabiać ten wapń, bo w pażdzeirniku miałam przy górnej granicy a teraz mam przy dolnej nie wiem czemu.

No to nie wszystko stracone :)

Co do wapnia to skonsultowałabym to z lekarzem.. Ja nigdy sama na swoją rękę nie starałam się uzupełniać jakiś witamin czy czegokolwiek

U nas chłopcy z różnic w dokładnie 24mce. Teraz 31mcy czyli ponad 2,5 roku i ma być córeczka.
U mnie na daną chwilę córka leży dupk a u dołu. Jestem prawie pewna. Ale jeszcze jest czas. Bo dziś 32tc zaczęłam. Jednak jak się nie obrócił to nie będzie nawet próby kolejnego vbac.

Ja przed ciążą codziennie brałam wapń i magnez i mam córkę, ale nie brałam ze względu na planowanie płci dziecka, bo wtedy nie miałam o tym pojęcia, tylko brałam z innych względów zdrowotnych.

U nas chłopcy z różnic w dokładnie 24mce. Teraz 31mcy czyli ponad 2,5 roku i ma być córeczka.
U mnie na daną chwilę córka leży dupk a u dołu. Jestem prawie pewna. Ale jeszcze jest czas. Bo dziś 32tc zaczęłam. Jednak jak się nie obrócił to nie będzie nawet próby kolejnego vbac.
A myslalas o obrocie zew... Mysle nad tym moim vbac i nie wiem czy sie uda
@Grabcia123 na pewno w domu jest najlepiej;)
Rozumiem że dolegliwości minęły?
Dbaj o siebie kochana,jedz to na co masz ochotę,choćby czasem przez siłę. Bo Cię mały wampirek wyssie od środka;)
Zdrówka;)
Minely na szczescie i jem bo mowie sobie ze nie dla siebie a dla robaczka ktory i tak mnie zzera od srodka bo nie dosc ze nie mam jeszcze wagi startowej to jeszcze synus przybrał 350g w ciągu miesiaca a ja az 200g czyli 150 na minus..
Grabcia A wiadomo co to były? Ja leżałam na patologii ciąży z cyt.niepowsciagliwe wymioty ciężarnych. Taka dziwna jednostka,ale myślałam,że zejdę,jak 17 razy przez noc wymiotowalam.
Podobno wirus...jesli tak to dziekuje Bogu ze synek sie nie zarazil :) no a w pierwszej ciąży podejrzewali wlasnie te wymioty jak prawie 3 msc mnie męczyly..

reklama
@myszka102 miałam napisać czy Twoja ramzi wróżba się sprawdzi. Z ramziego wyszła dziewczynka i teraz drugi raz powiedziane przez Doktora że dziewczyna [emoji7] dziękuję [emoji8][emoji8][emoji171]
ludzie ramzi nie zadna wrozba tylko teoria lekarza amerykankiego ktory odkryl ta zaleznosc ze plody zenskie implantuja sie na lewo a meskie na prawo i ten lekarz deklaruje ze metoda 97% sie sprawdza

Do góry