Megi_Meg
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej No co ja tu czytam...?Jeju dziewczyny...szalony wypadek-wpadek? nam się wczoraj zdarzył...11dc... co tu teraz zrobić? nie nudzę się w tym życiu, miłego wtoreczku
Może i wywołałem niepotrzebny alarm...ale fakt....po ciiiichu liczę na ten błękitny błysk 19tc trwa...bądź dzielna! Wszystko będzie dobrzeHej No co ja tu czytam...?
Ależ kusisz los na tego swojego wymarzonego syna Co ma być to będzie. I oby po waszej błękitnej myśli.
Powiem jeszcze ze u nas ostatnie sexy 10dc a dziś 18+5tc
Alarm byłby gdybyście nie planowali narazie potomstwa a coś by się tam zadziałało,a tak oboje szczęśliwi, wsparciem i oparciem jedno dla drugiego po cichu dąrzycie do "pełnej" rodziny bo tylko wtedy zapanuje pełna harmonia.Może i wywołałem niepotrzebny alarm...ale fakt....po ciiiichu liczę na ten błękitny błysk 19tc trwa...bądź dzielna! Wszystko będzie dobrze
Zresztą...po to tu jesteśmy aby dzielić się wszystkim no każdej porze.Może i wywołałem niepotrzebny alarm...ale fakt....po ciiiichu liczę na ten błękitny błysk 19tc trwa...bądź dzielna! Wszystko będzie dobrze