reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny mam do was pytanie..wybaczcie ale w pierwszej ciąży tak nie miałam i nie wiem czy to ok...z dnia na dzień zwiększyła się ilość wydzieliny...dosłownie się leje ze mnie... mlecznobiała nic nie boli nic nie piecze także infekcje wykluczam ale czuję że się tak jak czasami w pierwszy dzień okresu...

@BB_Anna ja swój pierwszy test zrobiłam ok 10-11dpo i wyszła blada,sjobą kreseczka. To był Pink płytowy(10). Wtedy bolało podbrzusze,cycki i ogólnie czułam się dziwnie. Naczytalam się że szara kreska jest fałszywa i potraktowałam To jak mega pms. Na dwa dni przed terminem powturzylam Pink strumieniowy i były tłuste różowe krechy.
U Ciebie widać piękny pozytyw,kwestia czasu a kreseczki będą ciemnieć;)
Zaciskam kciuki&&&

Dziewczyny mam do was pytanie..wybaczcie ale w pierwszej ciąży tak nie miałam i nie wiem czy to ok...z dnia na dzień zwiększyła się ilość wydzieliny...dosłownie się leje ze mnie... mlecznobiała nic nie boli nic nie piecze także infekcje wykluczam ale czuję że się tak jak czasami w pierwszy dzień okresu...
@Grabcia123 jeśli wydzielina nie daje odczynow to wszystko jest ok. Jej ilość czasem się zwiększa,bo z tego tworzy się czop. Wiem że to nie jest komfortowe ale obserwuj i wyrazów coś Cię zaniepokoi to konsultuj z lekarzem.
Ja też czasem miewam zwiększoną ilość,dzień do trzech i wraca do normy również bez infekcji.
Nie martw się w ciazy "jak nie urok to :-p

reklama
Dziewczyny, nie ma się jeszcze czym ekscytować, ale dzisiaj 11 dpo. Termin @ na piątek.
Coś mnie podkusiło i zrobiłam rano test. Niestety ta kreska wyszła trochę po czasie. Jakies 10 min, za
to jest spokojnie widoczna. Kolejna rzecz, która mnie martwi to bóle podbrzusza. W nocy mnie aż obudziło.
Miała któraś tak?
Jutro powtórka, zobaczymy co z tego będzie.
Widać :) trzymam kciuki!

Do góry