SyLwuniaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeA 14.02 już tak..
Piękny prezent! Gratulacje[emoji846]A 14.02 już tak..
A 14.02 już tak..
Byłam tu dwa lata temu i podczytuje z sentymentu. Wtedy miałam dwóch synów i starałam się o trzecie, oczywiście córeczkę. Planowanie itd, zaszlam a w 10 tygodniu stracilam, długo trwało zanim się pogodzilam że strata, po czasie zaszła w ciążę i tak ja piszesz wtedy najważniejsze było żeby było zdrowe, nie plec, wybrałam imię dla 3 syna i tak się nastawialam a obok mnie leży wymarzona córcia, jutro kończy dwa miesiące.Na pewno bedzie jakies tam rozczarowanie, że się nie udało, bo jednak poki nie znamy płci to jest 1% nadziei zawsze. Ale kiedy czytam wszystkie złe historie, to ja nie chce niczego innego jak zdrowego dziecka. Nawet trzeciego chłopca [emoji170] oszalejemy dla niego tak samo
Justyna, cudowna córeczka! Śliczna! Podkradam fluidy - moze jak sie napatrze to odpadnie siusiak [emoji23][emoji23][emoji23] teraz dużo sil dla ciebie i szybkiego powrotu do domku.
Statystyki, cóż powiedzieć, przeczytalam wiekszosc 2-3lata temu, planowanie, kombinacje, ciąża poronienie. Później ciąża żadnego planowania, mam 2 synów i teraz urodziłam córcie. Myślę że niewielki wpływ mamy, ale zawsze jest szansa na spełnienie marzeń.Wiem, wiem że forum potrafiło być gorące..bardzo ciężko jest przekopac wszystko niestety...jakie są teraz statystyki? Dużo dziewczynom udało się zaplanować wymarzoną płeć?,?? Ja się staram od dwóch lat o córkę ponieważ mam 2 synów A mnie PESEL też goni mam 33 lata i daje sobie maksymalnie 2 lata jeszcze niestety.. ze świeżych informacji tak to nazwę okazało się że szyjka otwiera się dopiero w Pik i zamyka zaraz po Owu...czy to nie za późno na córkę? I co podawać mężowi zamiast lukrecji ? Bo ma nadcisnienie A ona nie wskazana w tym wypadku . Wogole proszę o wszystkie nowe wytyczne co do suplementów, dawkowania ,nazwy itd. Jezeli to nie problem
Gratki Piękne kreseczkiA 14.02 już tak..
Dziewczyny, dziękuję wam za gratulacje..Ale ja po nie miłych doświadczeniach-tego się nie zapomina..już na zawsze pozostaje ten niepokój w w sercu czekam na pierwsze badania..
Choć jestem dobrej myśli to mam straszne wahania nastroju raz jestem przerażona, a raz w euforii.. czuje się jak wariatka A jestem raczej spokojna osoba
Poradzcie w którym tygodniu najlepije iść na będę, lepiej odrazu, czy bliżej wizyty? Na pierwsze usg zapisałam się na 27.02 A wizyta 1.03..nie za późno?
To chyba będzie jakiś 7 tc.. Ale lepiej aby było coś już widać, ja jakoś nie pamiętam kiedy byłam poprzednio..